עקמת, ומיגבלה, אם לחץ וכאב באגן ובצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת, ומיגבלה, אם לחץ וכאב באגן ובצוואר
    חוה
    21/05/2017

שלום אני רוצה המלצה על כירופרקט בירושלים אך מישהוא שהוא לא הגרסיבי מידי (בזמן שסבלתי מבלט דיסק האורטופת עשה לי מניפוליציה שגרמה לכאבים יותר חזקים ורק אחרי שעה זה עבר, הרגשתי שאם היה עושה עוד טיפה יותר חזק הוא היה כבר שובר לי את החוליות) ומאידך אני רוצה מניפולציה שיתשחרר לי את הלחץ והמיגבלה של האגן כי מתחיל להימאס לי לחיות בתוך הגוף הזה. בקיצור השמח למישהוא שיודע לעשות עבודה טובה אך לא אגרסיבית מידי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה על כירופרקט בירושלים

ד``ר עופר ברוך
    22/05/2017

חווה שלום רב,
    חששותיך בהחלט מובנים ועלייך לשתף את הכירופרקט המטפל בהם בפגישתך עימו לפני שהוא בוחר אילו טכניקות הוא יתאים לך.
    הייתי מתחיל עם ד"ר נמרוד לירם,
    אם איננו זמין,
    ד"ר אדם וינטר,
    ד"ר יצחק פרימן,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדייק שאלתי

חוה
    22/05/2017

האם ביכלל יש טיפול מניפולציה לשיחרור האגן והחוליות האחרונות של גב תחתון? כי היתי מעדיפה כזאת.
    והאם ביכלל יש הוכחות או מיקרים שאכן הטיפול הכירופרקטי עזר לאנשים בשיחרור המיגבלה באגן? וישור מועט של עקמת? תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ביכלל יש טיפול

ד``ר עופר ברוך
    22/05/2017

התשובה לשאלתך....כן וכמה מהם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זיכרוני אינו מטעה אותי לגבי השם

חוה
    22/05/2017

אגב אם אני לא טועה וזכור לי נכון ד"ר יצחק פרימן טיפל בי (אם זה אותו אחד שמטפל כפיזיוטראפיסט בקו"ח לאומית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו