כאבי גב תחתון בנהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון בנהיגה
    אבי
    19/06/2017

שלום רב, בנהיגה ממושכת אני סובל מכאבים בגב תחתון. בסריקת רשת האינטרנט בניסיון למצוא סיוע לבעייתי, מצאתי מוצר בריטי בשם SHOFT, שממציאו דר' גראהם קוקס, דוקטור לפיזיולוגיה, רשם עליו פטנט בינלאומי. לדבריו המדובר בהתקן שמוודא שחגורת הבטיחות באוטו שלי, תישמר מהודקת כל העת באזור המותניים, כך שהגב התחתון שלי יהיה צמוד כל הנסיעה אל גב המושב. האם אתה מכיר את התאוריה שהוא מציג? מה דעתך על המוצר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון בנהיגה

הוספת תגובה

• כאב גב תחתון בנהיגה ותמיכת SHOFT

ד``ר עופר ברוך
    11/07/2017

שלום לפונה,
    תודה ששאלתה כי בדיוק עם הפרסום הזה, ניתן לראות כי הפתרון "קסם" שמציע מפתח הרכיב תמיכה, למעשה מקבע לך או לנהגים אחרים בעיית תפקוד גב וניוונו.
    ככלל, אנחנו לא אמורים לשבת ממושכות לא בכיסא רגיל ולא במושב הרכב עקב העומס שחוזר לגב מהכיסא. אם חייבים לשבת שעות ארוכות בנהיגה או המתנה, אז חייבים כל שעה או שעה וחצי לצאת מהכסא/רכב ולבצע מתיחות. בנוסף, עקב אופן הנהיגה שהירך הימנית מורמת כל כמה שניות מדוושת הגז לדוושת הבלם, פעולה זאת גורמת לקיצור שרירי הגב ולתפיסת החוליות בו עד כדי עקמת ונטיית אגן. מה ניתן לעשות? ללכת לבדיקה מקיפה של האגן הגב והיציבה אצל דר לכירופרקטיקה אשר גם ימתח וירווח לך את החוליות שלא יכאבו, וכן יבצע איתך תרגילי חזוק לשרירים התומכים בבטן ובגב על מנת שלא תזדקק לכל מיני "עזרים תומכים" חיצוניים שעושים לך למעשה נזק. כמוכן, כסא אורטופדי לרכב עם בלימת זעזועים כדוגמאת חברת אספיר יועילו מאוד גם כן. נשמח לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו