כאבים בישבן שמסתובבים וכל כמה זמן כאבים עוברים למקום אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בישבן שמסתובבים וכל כמה זמן כאבים עוברים למקום אחר
    חוה ניצן
    26/06/2017

יש לי כאבים בישבן וכל כמה זמן עובר למקום אחר אני כבר לא יודעת היכן כואב קשה לי ללכת כל תזוזה לא נכונה הכאב מתגבר מושך לי גם קצת ברגליים לעיתים אפילו קשה לי לשבת אשמח אם תחזרו אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב ישבן

ד``ר נמרוד לירם
    09/07/2017

העכוז עלול לפתח כאב מסיבות שונות. החל מבעיית ישיבה וכלה בפריצת דיסק. צריך לעשות בירור כולל תשאול מקיף, בדיקה פיזית, הדמייה אם יש צורך ואולי בדיקות אחרות (מעבדה או מכון). נשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון כנראה בעיקבות הצרות בעמוד השידרה

חוה ניצן
    11/07/2017

עשיתי סיטי ונמצא שיש לי הצרות של עמוד השידרה וההקרנות לישבן ולרגליים זה בעיקבות ההצרות ןבעקבות זאת נראה בעיות בגב תחתון מה עלי לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היצרות

ד``ר נמרוד לירם
    12/07/2017

ניתן לטפל בהיצרות בשיטות של טכניקה כירופרקטית. בעיקא, הפחתת לחץ מהשרירים הזוקפים והפעלת פרקי החוליות כדי ליצור שם תנועה ובכך פחות עומס על העצבים. שווה לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו