מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול כירופרקטיקה בשיטת ה NSAאני11/07/2017
הייתי בטיפול אצל כירופרקט במשך חצי שנה בעקבות כאבים חזקים בגב תחתון.
אחרי ארבעה חודשים בערך הכאבים אכן הופסקו אך החלו לי סחרחורות מוזרות אשר מלוות אותי במהלך היום ומפריעות לי מאוד לתפקד. אני כרגע בבדיקות מקיפות למציאת הסיבות לבעיה , בין היתר גם Ct עמ״צ.
האם ייתכן ששיטת הטיפול הכירופרקטי פגעה בי בצורה זו או אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת ואיפול כירופרקטור
ד``ר נמרוד לירם11/07/2017כמובן שהשאלה שלך דרושה בבירור מקיף: איזה תלונות טופלו, איזה טיפול ניתן, מה נעשה ברמת הבדיקות והתיעוד ועוד. דבר אחד אני יכול לומר באופן ברור: CT לצוורא זו בדיקה שאינה מספקת בד"כ תשובות מלאות מאחר שאינה מתאימה לחלק זה של הגוף בגלל מסת שריר בחגורת כתפיים. צריך MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול כירופרקטי בשיטת NSA
אני11/07/2017הייתי בטיפול בעקבות תלונות על כאבים בגב תחתון וכאבים ברגל ימין. הטיפול שניתן היה להגדרת הכירופרקט "איפוס מערכת העיצבית" זוהי שיטה חדשנית בתחום הכירופרקטיקה שזוכה להרבה תשבחות , אכן במקרה שלי הכאבים נעלמו בגב ומצבי האורטופדי אכן הרבה יותר טוב, אך יחד עם זאת התחילו לי סחרחורות לא ברורות במהלך היום שמאופינות יותר כדיזינס ולא ורטיגו. רציתי לדעת אם שמעתם על סוג טיפול זה והאם אכן עלולות להיות השלכות כאלו לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNSA
ד``ר נמרוד לירם11/07/2017אכן יש טיפול כזה ושמענו עליו. העובדה שעזר לך אמנם משמחת אבל בכל אלה קשה לתת הסבר על dizziness.
דרוש בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושות שיוט ואי יציבות (דיזינס) לאחר NSA
ד``ר עופר ברוך11/07/2017NSA איננה שיטה או מקצוע כי אם טכניקה טיפולית כירופרקטית, אחת מתוך כ 20 טכניקות הנלמדות ברובן בקולגים הגבוהים לדר לכירופרקטיקה, ועיקרה של הטכניקה הוא הפעלת חיישני מגע עדינים בעלי עומס הפעלה ידני של 10-100גרם בכיווני איזון מכאניים ספציפיים למבנה היציבה בו הגעתה לבדיקה והטיפול.
חיישנים עדינים אלו, ידועים כממריצים חזקים של מסלולי עצבים לשיכוך כאב ויציבת שרירים ועקב הפעלתם העדינה, טווח פעולתם וזמן השפעתם קצר יחסית דקות עד שעות. משתמשים בטכניקה זאת להרפיית שרירי היציבה והורדת מתח שרירים בטיפולים הראשונים כאשר המטופל מאובחן עם אבחנות של מצבי דלקת רחבים באיזור השדרה והאגן עקב הליכה כרונית עם אגן או גב צוואר תפוס או קשיח. בדרך כלל, בנוסף לטכניקה זאת, הד"ר לכירופרקטיקה אמור לשלב טכניקות מתיחה ידניות וממוכשרות לרווח את השרירים ומיפרקי החוליות וכריות הדיסק באופן מכאני להפחתת החיכוך ויצירת הדלקת, וכן להפעיל חיישני תנועה ומגע עמוקים האחראיים לחיזוק ויציבה מתמשכת של שרירי היציבה, עומסי ההפעלה המכאניים יהיו בין מאות גרם למספר קג, ואורך ומשך השפעת חיישנים אלו יהיה ארוך טווח של ימים עד שבועות.
בסיפור שלך, משתמע כי אכן טופלתה רק במרכיב אחד במערכת החיישנים והיציבה, ואילו הרכיב העמוק יותר הנמצא בעומק מפרקי הצוואר בחיבור הצוואר לגב העליון ולראש לא טופל מכיוון שהכירופרקט השתמש רק בטכניקה אחת (שהוא כנראה בחר או אוהב).
לסיכום, אין לקשור את הטכניקה עצמה כגורם לתחושות אלו, אלא את קיום נעילת או קישיון חוליות הצוואר העליונות והתחתונות הגורמים לך פגיעה בהפעלה אוטומטית של חיישני יציבה שעובדים עם מרכזי שיווי המשקל הראיה והשמיעה במוח לתחושת יציבות.
אנא פנה לכירופרקט המטפל ובקש אסרטיבית אם הוא יכול לשלב בטיפולו גם טכניקות עמוקות יותר שיפעילו את חיישני היציבה העמוקים שלצערנו אינם מושפעים בטכניקה העדינה של NSA,
אם אינך רואה שינוי ו/או התקדמות, תמיד, ולפי חוק זכויות החולה, אתה רשאי לגשת לחווד שניה אצל אחד מהכירופרקטים המומחים בישראל,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)