דרכי טיפול ב- Kyphosis + lordosis

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרכי טיפול ב- Kyphosis + lordosis
    יצחק
    14/08/2017

שלום , שמי יהונתן.
    לאחר מחקר ארוך ומעמיק ברשת גיליתי שיש לי בעה אסתטית בשם lordosis שבעצם מבליטה את הישבן והבטן התחתונה והאגן פשוט מסובב כלפי מטה , גיליתי שהשרירים שלי גמישים ואני יכול להחזיר את האגן למקום עם הידיים ואני צריך להתאמץ להפעיל שרירי בטן כדי להשאיר אותו בצורה נכונה , בסופו של דבר אני לא יכול להחזיק ככה מעמד יותר מכמה דקות , רציתי לשאול האם הכירופרקט זה הכתובת לטיפול הבעיה ? , הלכתי לאורטופד והבנתי שהוא יודע על מה אני מדבר אך אינו מוכן לעזור לי מכיוון שזו לא בדיוק בעיה רפואית אלא יותר אסטתית. אני ממש עובד עצות):

בתודה רבה ! יהונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרכי טיפול ב- Kyphosis + lordosis

הוספת תגובה

• שיקום יציבה וטיפול בגב עם גמישות יתר

ד``ר עופר ברוך
    21/08/2017

שלום יונתן,
    תפקידו של האורטופד הוא לאבחן ואם האבחנה איננה נזק של מחלה או גידול או שבר או קרע פתולוגי, אין לו כלי טיפול לעזור לך.
    מאידך, גם הבדיקות והאבחנות שמבצע האורטופד ובנוסף בדיקות מיוחדות נוספות שמבצע הכירופרקט כולל טיפול וייצוב חיישני התנועה של האגן הבטן והגב, מחזקים מאוד את כוח שרירי הבטן והגב כולל שילוב תרגילי חיזוק שרירי הליבה, הבטן הגב העכוזים והירכיים,
    נשמח לעזור לך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו