מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרכי טיפול ב- Kyphosis + lordosisיצחק14/08/2017
שלום , שמי יהונתן.
לאחר מחקר ארוך ומעמיק ברשת גיליתי שיש לי בעה אסתטית בשם lordosis שבעצם מבליטה את הישבן והבטן התחתונה והאגן פשוט מסובב כלפי מטה , גיליתי שהשרירים שלי גמישים ואני יכול להחזיר את האגן למקום עם הידיים ואני צריך להתאמץ להפעיל שרירי בטן כדי להשאיר אותו בצורה נכונה , בסופו של דבר אני לא יכול להחזיק ככה מעמד יותר מכמה דקות , רציתי לשאול האם הכירופרקט זה הכתובת לטיפול הבעיה ? , הלכתי לאורטופד והבנתי שהוא יודע על מה אני מדבר אך אינו מוכן לעזור לי מכיוון שזו לא בדיוק בעיה רפואית אלא יותר אסטתית. אני ממש עובד עצות):
בתודה רבה ! יהונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום יציבה וטיפול בגב עם גמישות יתר
ד``ר עופר ברוך21/08/2017שלום יונתן,
תפקידו של האורטופד הוא לאבחן ואם האבחנה איננה נזק של מחלה או גידול או שבר או קרע פתולוגי, אין לו כלי טיפול לעזור לך.
מאידך, גם הבדיקות והאבחנות שמבצע האורטופד ובנוסף בדיקות מיוחדות נוספות שמבצע הכירופרקט כולל טיפול וייצוב חיישני התנועה של האגן הבטן והגב, מחזקים מאוד את כוח שרירי הבטן והגב כולל שילוב תרגילי חיזוק שרירי הליבה, הבטן הגב העכוזים והירכיים,
נשמח לעזור לך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)