מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שם של צילום רנטגן ספציפירועי08/10/2017
שלום רב,
אני סובל מתסמינים נוירולוגיים רבים שמפריעים במידה ניכרת לתפקוד שלי.
הופניתי בעבר על ידי כירופרקט לצילומים ולאחרונה נמחק צילום חשוב וגם הפלקט שלו אבד לי.
לא מדובר בAPOM, וגם לא בAP צווארי תחתון אלא צילום שבו רואים את כל הגולגולת בAP view ואת החיבורים (הקווים) שמגיעים אליו מהצוואר עד לקצה של הראש (הקרקפת).
מאחר ואני בקרוב פונה לנוירולוג אשמח אם מישהו זוכר ויכול לומר לי איך קוראים לצילום הזה בלשונכם המקצועית כדי שאוכל לבקש אותו ולקבל טיפול/מענה/הערכה ראוי/ה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה לצילומי רנוגן
ד``ר עופר ברוך08/10/2017רועי שלום,
בבקשה פנה לכירופרקט המטפל שלך לגבי איזה מנח הוא מבקש,
בעקרון ניתן לבדוק ולטפל גם ללא הצילום,
ניורולוג איננו מבין בכך וצילום רנטגן לא יתן לו שום תועלת מכיוון שהוא בודק אותך ברפלקסים, תחושות ותגובות נוירולגיות, וכן מעריך קלינית מה מידת השפעתם על פעילותך התקינה או לקויה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה שאני פונה לנוירולוג ביחד עם המשפחה ויותר מידע על הבעיה...
רועי08/10/2017אני עושה את זה (הולך לנוירולוג) כי המשפחה שלי לא מאמינה לי ולא מאפשרת לי לטפל בשורש הבעיה אצל אולי כירופרקט corrective אם יש כזה בארץ. לדעתם הכל בראש שלי אבל אני עדיין סובל ומוגבל תפקודית מזה כבר חצי שנה וכנראה לכל שארית חיי.
הייתה לי כבר רגישות לרעשים לפני כן (סף יחסית נמוך) שמונעים ממני להמתין לשמוע באוזן ימין (נשמע פחחח כזה) ותחושת פריקה בלסת (גם הימנית). לאחר תקרית שהייתה לי בצוואר סף הרגישות עלה וכעת גם מלווה בכאב וטנטון באוזן הימנית שלא היו לי לפני כן וכן יש לי שיבושים משמעותיים בראיה ואצל רופא עיניים נמצא שיש לי לחץ-תוך עיני מוגבר. מאז התקרית בכל תזוזה של הצוואר אני מרגיש כאב דלקתי מקרין מהצד הימני של הצוואר שמגביר את הטנטון שבאוזן הימנית שלי. כמו כן יש לי בחילה מתמדת שלא מפסיקה לרגע וכשאני נוגע בצוואר מאחור זה מרגיש כאילו הוא מוטה שמאלה יותר באלכסון ויש לי שקע יותר גדול בצד הימני של הצוואר האחורי.
אני לא מסוגל יותר להיות במקומות שאפילו קצת רועשים, כבר לא יכול לקרוא (כאבים בעיניים מלווים בכאב בכל הצד הימני של הקרקפת בעיקר בחלק התחתון) כי פשוט לא יכול לפקס את העיניים ומעברים מאור לחושך ומחושך לאור כואבים יותר.
בעבר כשהייתי אצל כירופרקט (שעשה מניפולציות ספצפיות על c2) התסמינים היו מפסיקים ליומיים לכל היותר ואם הייתי מזיז את הראש (בעיקר לצד שמאל) אז הם היו חוזרים יותר מהר. לפני התקרית הייתי מזיז את הראש בחופשיות בלי הכאב המקרין המעצבן הזה שמתפתח פעמים רבות למיגרנה בצד הימני של הראש כשיש הרבה רעש.
זה גיהנום לחיות ככה ואני לא יודע מה לעשות כי המאמץ בעיניים גם עושה אותי כל הזמן עייף ואין לי אנרגיות וכבר אין לי חיי חברה וכלום ונראה לי שבסופו של דבר העיניים שלי יינזקו מהלחץ התוך-עיני המתמשך הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שיקומי כירופרקטי נוירולוגי
ד``ר עופר ברוך08/10/2017רועי שלום שוב,
לפי תיאורך המפורט, אכן קיימת בעיה צווארית אשר קשורה קשר הדוק למוח הקטן ולמרכז הפיענוחי חושים בטאלאמוס,
כלומר רק טיפול ב C2 נותן הקלה זמנית אם לא מבצעים שיקום צווארי ונוירולוגי,
אם ברשותך צילומי צוואר, אנא פנה לכל כירופרקט מומחה אשר ידע להעריך נכונה את אבחנותיך ויתן לך טיפול מתאים ותרגילי שיקום.
תוכל לפנות אלינו או לד"ר עומר הירש לנושא זה במקביל לבדיקת הנוירולוג מומחה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רועי08/10/2017תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)