כירופרקטיקה לטיפול בכאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כירופרקטיקה לטיפול בכאב ראש
    נועה
    05/11/2017

שלום רב, מכר שפגשתי אתמול שמע שכואב לי הראש, הוא אמר לי שהוא כירופרקט ושאל אם אני רוצה שישחרר לי את הכאב. אמרתי שאתן לזה צ'אנס, והוא תפס לי באזור הצוואר והלסת ומתח חזק למעלה, ובאיזשהו שלב סובב לי את הראש בפתאומיות ויצאו לי קנקים מאזור הצוואר. ממש נבהלתי, הייתי כל כך בהלם שהוא הספיק לעשות לי את זה גם לצד השני. הייתי בטוחה שהוא הולך לשבור לי את המפרקת...
    לא כואב לי שום דבר ממה הוא עשה לי, אבל אני ממש מפחדת שאולי עשיתי לעצמי נזק. האם התנועות שעשה נשמעות כמו משהו מוכר בכדי לשחרר כאב ראש? האם יש לי ממה לחשוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כירופרקטיקה וכאב ראש

ד``ר נמרוד לירם
    06/11/2017

הטכניקה של שחרור מנואלי המבוצעת בפרקי הצוואר העליון מוכרת, ידועה ויעילה במקרים בהם כאב הראש קשור למעבר עצבים וכלי דם מהשדרה לחלל הגולגולת. נשמע כי הכירופרקטור שטיפל בך יודע מה הוא עושה ומלאכתו נעשתה. שמא תבקשי ממנו הסבר על מה הוא בדיוק עושה ומדוע, ואז תנוח דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו