קנקים בצוואר לאחר מסלול ביחידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנקים בצוואר לאחר מסלול ביחידה
    יואב שביט
    05/12/2017

שלום רב.
    לפני כשנה הייתי במסלול גדסר בצבא, כחלק מהמסלול נערכו ניווטים תחת משקלים כבדים, באחד הניווטים התיק ישב עליי בצורה עקומה.
    מאז הלילה שלאחר הניווט אני סובל מקליקים בצד הימני של הצוואר מאחורה, ולאחרונה התגברו ואני חש מעט כאב באזור, תחושה של תפוס.
    בכל פעם שאני מניע את הצוואר לכיוון מעלה ימין ואז שמאלה מטה יוצאים הרבה רעשים ותחושה של שחרור לזמן קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובל מקליקים בצד הימני של הצוואר מאחורה, ולאחרונה התגברו ואני חש מעט כאב באזור, תחושה של תפוס.

ד``ר עופר ברוך
    17/12/2017

יואב שלום רב,
    סליחה על העיכוב בתשובה,
    מה שהנך מאר היא תופעה נפוצה בקרב צעירים ומבוגרים בעלי גמישות יתר ברקמות הרכות. כאשר אנשים עם גמישות יתר מבצעים פעולות או נשיאת משאות כבדים מעבר מה שמבנה השל שלהם מאומן ומסוג עבורו.
    קרוב לוודאי כי ל הוכנתה כראוי בסרגל מאמצים נכון למבנה שלך, וגם עקב עומסי היתר בנשיאת תיק כבד באופן לא סימטרי על השכמות והגב ההקלה הזמנית שאתה חש עקב ביצוע הקליקים העצמיים מרמזת כי יש לך שרירים תפוסים לא סימטרית והיתכנות לאפשרות שנוצרה/היתה קיימת כבר קודם עקמת בגב ובצוואר.
    ממליץ לפנות לד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בשיקום ותרגילי חיזוק על מנת שהישגי הטיפולים ימשכו לזמן ממושך יותר.
    אשמח באם תרצה בכך לבדוק, לאבחן ולקבוע עימך טכניקות טיפול וחיזוק הנכונות למצבך במרפאותיי בתל אביב או בצור יגאל-כוכב יאיר,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו