אובדן גובה דיסק ובלט דיסק דיפוזי אחורי בחוליות c5 c6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן גובה דיסק ובלט דיסק דיפוזי אחורי בחוליות c5 c6
    איציק
    30/01/2018

אני סובל כחודשיים מכאבי צוואר חזקים שמקרינים לראש ולכתף ימין
    טופלתי בקספון במשך 10 ימים שהיו כמעט ללא כאבים בכלל
    מספר ימים לאחר סיום הכדורים חזרו הכאבים
    אני אחרי בדיקת ct עם הממצאים שציינתי בכותרת
    מה לעשות??? האם יש דרך לטפל בבעיה ללא ניתוח?
    וללא שימוש בכדורים? אני עובד רוב הזמן מול מחשב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלט דיפוזי אחורי בחוליות C5-6 וכאבים בצוואר וכתף

ד``ר עופר ברוך
    30/01/2018

איציק שלום רב,
    אכן יש דווקא הרבה מה לעשות בנדון, ולפי סיפורך, קיים כרגע גירוי מכאני של מפרקי החוליות הצוואריות עקב פחיסת גובה הדיסק והיעדר טיפול מתאים ומתיחות והתאמת עמדת העבודה למצבך.
    כאבים אחוריים אכן יכולים לנבוע מלחץ על המיפרקים או ג מלחץ על רקמת מעטפת הדיסק ולחץ זה יכול להפעיל חיכוך ודלקת עד כדי תפיסת שרירי הצוואר והשכמה שאתה מרגיש.
    כלומר, תרופת הקספו האנטי דלקתית פעלה באופן של חסימת פעולה של חלבון אנזים בתהליך הדלקת אך במקביל אליה, לא בוצעו שום טיפולים שיקומיים כירופרקטיים, ולכן איך שהפסקתה איתה, האנזים בדלקת חזר לעבודה מלאה כי המבנה והתפקוד הצווארי לא שוקם.
    עד כאן זאת הנחת יסוד לפי תיאורך ויתכנו גורמים נוספים שנצטרך לשאול ולבדוק אצלך באם תבחר לפנות אלינו,
    אתה בוודאי יודע למי ניתנה הנבואה....ולכן, קודם כל בחירת כירופרקט מומחה בשיקום ואחר כך בדיקות ואבחנות מסודרות למציאת הגורמים לפגיעה בדיסק ואז קביעת הרכב טכניקות טיפול ותרגילים מתאימים ושיפור עמדת עבודתך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט דיפוזי אחורי בחוליות C5-6 וכאבים בצוואר ובכתף

איציק
    30/01/2018

תודה רבה על התשובה המהירה
    שכחתי לציין שבממצאי ה ct היו עוד 2 בלטי דיסק מינימאליים ללא לחץ בחוליות אחרות.
    האם יש משהו שאני יכול לעשות עד שאפגוש כירופרקט ??פעילות כלשהיא? מנוחה?האם יש טעם לחזור לאורטופד שהפנה אותי לבדיקת ה ct?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט דיפוזי אחורי בחוליות C5-6 וכאבים בצוואר וכתף

ד``ר עופר ברוך
    30/01/2018

בעיקרון חימום המקום לשחרור שרירים, דיקור מערבי לשחרור שרירים והפחתת דלקת, והגבלת הישיבה 30-40 דק רצוף ואז לקום ולהסתובב בקומה ל 5- 0דק ולחזור חזרה לעודה וכ' הלאה.
    סוגי ואופן מתיחות עצמיות לא כדאי שאתן לך מבלי לדוק ולאבחן במדוייק את מצבך,
    בהצלחה שוב, פנה בהקדם לכירופרקט.
    יכול גם לחזור לאורטופד ולשאול אותו לגבי זריקה של חומר נוגד דלקת שיוכל להחזיק יותר זמן פעולה בגוף, אבל זכור שגם זריקה וגם הדיקור לא פותרים את הגורמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו