גירוי שלא עובר כבר שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי שלא עובר כבר שנתיים
    ארז
    07/02/2018

שלום אני בן 45 ומקווה שיש פתרון לנושא.
    לפני שנתיים היה לי דלקת בדרכי השתן שחלק מאורולגים טענו ערמונית וחלק לא ומאז נשאר לי גירוי בקצה הפין שלא עובר ממש מציק עברתי אורולוגים ורופאי עור הכול תקין אצלי ואין להם פתרון לאחרונה היה לי כאב חד למשך שלושה ימים בגב התחתון ממש שלא יכלתי לשבתועבר לבד הלכתי לאורתופד ועשה לי סיטי גב תחתון התשובות l1 l5 מודגם בלט דיסק ימיני עם לחץ על השק הדורלי ובעיקר על שורש ימין הבלט המשמעותי הוא בגובה s1 l5 על שורש ימין
    שאלתי יש קשר לגירוי ואי נעימות שאני מרגיש בקצה הפין ?
    כבר שנתיים של סבל
    ובנוסף שלח אותי לעשות זריקה בs1 במרפאת כאב מה זה הזריקה הזאת ועם זה יכול לעזור?
    תודה רבה ארז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירוי בקצה הפין ולחץ על שק דורלי.

ד``ר נמרוד לירם
    07/02/2018

שלום ארז.
    קשה לי מאד לתת הסבר בתחום רפואת עמוד השדרה למה יש לך גירוי כזה. מאחר שאורולוגיה ועור לא מוצאים סיבה, נסה אולי זיהומולוגים, מומחים לאלרגיה או מחלות אימוניות.
    באשר ללחץ על L-5/S-1, לא ברור לי לגמרי איזו זריקה הציעו לך. האם selective nerve root block תחת שיקוף? הייתי מנסה להבדק אצל כירופרקטור לפני כן ולמצות טיפול בלתי חודרני ולא כימי לפני כן. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי בקצה הפין ולחץ על שק דורלי.

ד``ר נמרוד לירם
    07/02/2018

שלום ארז.
    קשה לי מאד לתת הסבר בתחום רפואת עמוד השדרה למה יש לך גירוי כזה. מאחר שאורולוגיה ועור לא מוצאים סיבה, נסה אולי זיהומולוגים, מומחים לאלרגיה או מחלות אימוניות.
    באשר ללחץ על L-5/S-1, לא ברור לי לגמרי איזו זריקה הציעו לך. האם selective nerve root block תחת שיקוף? הייתי מנסה להבדק אצל כירופרקטור לפני כן ולמצות טיפול בלתי חודרני ולא כימי לפני כן. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו