תחושת התקשחות בעורף שמלווה ברעידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת התקשחות בעורף שמלווה ברעידות
    א
    08/03/2018

שלום,
    בתקופה האחרונה בזמן שאני בתנוחות מסוימות, בעיקר ישיבה, הראש מרגיש יציב ופתאום יש תחושה כמו התקשחות של הרצועה הימנית בעורף.. ואז זה מעביר לי תחושה של זרמים לגוף בעיקר בשכמות ובידיים ובמידה ואני מנסה להזיז את הראש לאחד הצדדים זה ממש קשה עד שאני מרגיש שרועד לי הראש.
    הסיבוב של הראש לצד שמאל יותר קשה לי, יותר קשיח כזה. ויש קנאקים בצוואר..
    התחושות הללו מתגברות במצבי לחץ ובמצבים בהם הדופק עולה (למשל עישון)
    אודה מאוד לייעוץ והכוונה באופן הטיפול

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקשחות של הרצועה הימנית בעורף.. ואז זה מעביר לי תחושה של זרמים לגוף בעיקר בשכמות ובידיים

ד``ר עופר ברוך
    14/03/2018

שלום לפונה,
    התיאור שאתה מתאר כמעט בוודאות נובע מליקוי או ניוון בחוליות הצוואר אשר גורם ללחץ על חוט השדרה והעצבים היוצאים ממנו ליד,
    עליך לפנות לנוירוכירורג אשר יבדוק וימליץ על הפנייתך לביצוע הדמיית MRI להשלמת האבחון.
    אם אין לחץ ניכר ומשמעותי הכולל איזורי ניוון בחוט השדרה,
    אפשר לפנות אל כירופרקטים מומחים המשלבים מגוון טכניקות של מתיחה, שחרור וחיזוק שרירי הצוואר,
    נשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להתקשחות בעורף המלווה ברעידות בצוואר

מ׳
    15/03/2018

תודה על התשובה וההתייחסות!
    חשוב לציין שאני בן 25, הגיוני שיהיה ניוון בגיל כזה?
    בנוסף, אין תחושה מסוימת של כאב שמלווה לתחושות הללו. בדר״כ בשעות הבוקר הכל תקין ורגיל ולאחר ישיבה ממושכת כאשר צווארי נוטה מטה/שכיבה על כרית גבוהה (שגם במצב הזה מתבצעת מתיחה של הצוואר) התחושות מתחילות ומלעיתים מלוות בקפיצות של שרירים בכל הגוף באופן אקראי(אך בעיקר בצוואר)

בדיקת CT אמורה לחשוף את הבעיה?

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקשחות של הרצועה הימנית בעורף.. ואז זה מעביר לי תחושה של זרמים לגוף בעיקר בשכמות ובידיים

ד``ר עופר ברוך
    15/03/2018

תלוי בעומסים ששמתה עליך בבגרות, חדר כושר, משקולות, בניית גוף, צבא, קייטרינג, ישיבה רבה הייטק, יש הרבה אפשרויות לנזקים צוואריים בגיל שלך,הסטוריה ובדיקה מסודרת, MRI יהיה עדיף וינתן בקלות יותר על ידי נוירוכירורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו