כיצד אפשר להפסיק קנאקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד אפשר להפסיק קנאקים
    נירה
    24/05/2008

אני בת 30. יש לי קנאקים בהרבה מקומות בגוף. בתחילה זה היה רק בידיים (משהו שהיית עושה לעצמי) אך בשנים האחרונות זה קורה לי בגב, כשאני עושה תנועות ארוכות בזרועות, בפה, ובייחוד ברגל אחת במפרק הקרסול. הדבר מפריע לי מאוד, זה רועש..ומסיט את תשומת הלב של הסובבים אותי.. כיצד אפשר להימנע מכך? האם זה קשור למתח? שהרי גם כשהכל "רגוע" אצלי עדיין זה מתרחש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד אפשר להפסיק קנאקים

הוספת תגובה

• קנאקים וצלילים מעמוד השדרה והגפיים

ד``ר עופר ברוך
    26/05/2008

נירה שלום,
    הצלילים שהינך שומעת יתכנו ממגוון רקמות ואבחנות אפשריות.
    הנפוצות ביותר הן תפקוד לקוי של חוליות עמוד השדרה וכתוצאה מכך, היווצרות שרירי גב וגפיים לא מאוזנים מלפנים, מאחור מימין ומשמאל.
    האפשרויות הנוספות הן גידי השרירים העושים רעש סנאפ בהחלקה על חלקי החוליות ועצמות הגפיים והאפשרות הנוספת, כנראה בעיית גמישות יתר על רקע גנטי המקשה עלייך את היציבה הנכונה.
    יתכנו גם שילובים של האפשרויות הללו.
    אנא פני לד"ר לכירופרקטיקה המתמחים גם בספורט/שיקום וחיזוק השלד במרפאותיהם (לא מספיק לתת לך דף תרגילים לבית) ומשקיעים זמן איתך על איזון, מתיחת שרירים, חיזוק ומניעה,
    בהצלחה וללא קנאקים עצמיים,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו