כאבי צוואר שהתחילו לפני שנתיים ומפריעים לי ומדאיגים אותי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר שהתחילו לפני שנתיים ומפריעים לי ומדאיגים אותי מאוד
    דנה
    27/04/2018

אני בת 18 כרגע בשירות צבאי אני ממש רוצה ללכת ולהיות לוחמת זה אחד החלומת הכי גדולים שלי. יש לי בעיה שאני נורא מפחדת מימנה בכיתה י"א התחילו לי כאבי צוואר בהתחלה התחיל לי כאב רק בצד שמאל נמשך לי למשך כמה ימים אז הלחתי לרופא שהפנה אותי לאורטופד שאמר שאין לי כלום בעמוד השדרה אז זה כנראה משהו בשרירים והפנה אותי לפיזיוטרפיה הייתי אצל הפיזיוטרפיסט שאמר לי שהראש שלי קצת נוטה החוצה ונתן לי תרגילים לעשות בבית עלייהם לא הקפדתי ואמר לי להכניס את הראש פנימה כשאני יושבת לאחר שלושה מפגשים הכאב עבר לי אז הפסקתי ללכת החלטה שלדעתי לא הייתה טובה. לאחר בערך שנה הכאב חזר לי שוב למשך כמה ימים ועבר לי אחר כך שוב אחרי שנה ביום שהתגייסתי הכאבים חזרו לי והפעם הם הקרינו לי לשכמות ולכתפיים הכאבים היו לי למשך שבוע ועברו לי רצוי לציין שזה היה בתקופת החורף . חודש חודשיים לאחר מיכן הכאבים חזרו לי ואני כבר במשך חודשיים עם הכאבים הלכתי לרופא צבאי והוא נתן לי תרופות כל פעם התרופות והמשכות לא עזרו לי והכאב נמשך כשאני נחה הכאב נרגע וגם בזמן מתיחות שאני עושה לצוואר הכרב נרגע אך לא מפסיק הכאב לפעמים מתגבר ולפעמי נחלש אך לא עובר לגמרי . עכשיו אני ממש רוצה לעבור לשירות קרבי אבל לא רוצה לסכן את הבריאות שלי. אשמח שתעזרו לי בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב צוואר

ד``ר נמרוד לירם
    27/04/2018

רק לבדוק אותך ולהתרשם מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו