שאלה לגבי רגישות באגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי רגישות באגן
    ארז
    01/05/2018

שלום דר אני סובל כבר שנתיים מגירוי כאבים בפין בעיקר בקצה כול זה התחיל מדלקת בדרכי השתן לאחר אין סוף אורולוגים ורופאי עור שממש לא יודעים מה יש לי פעם אומרים דלקת ערמונית פעם לא .
    העניין שברגע שזה ממש מציק לי אני מרגיש גם רגישות בגב התחתון ממש למטה אולי אגן האם יש קשר בין האגן למה שאני סובל שאני נוגע באזור מרגיש כמו רגישות כזאת.ראיתי לאחרונה באינטרנט שיש קשר באתר של סיוון נבות שהיא פיזטרפסטית
    1 יכול להיות שזה מהאגן
    2 ומה ניתן לעשות
    3 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי רגישות באגן

הוספת תגובה

• כאבים בפין בעיקר בקצה וכן מעל האגן ובגב

ד``ר עופר ברוך
    01/05/2018

ארז שלום רב,
    אכן יכול מאוד להיות קשר כזה עקב העובדה שהעצב התחושתי המעצבב את קצה הפין הוא העצב הפודנדאלי אשר יוצא בין חוליות L5-S1 וכן S1-S2,
    אם אכן קיימת אצלך פגיעה או שחיקה ופחיסת מרווחי החוליות שם, קרוב לוודאי כי עצב זה מושפע, למרות שסיבים ממנו יכולים להיות לחוצים גם יותר למעלה בשדרה,
    בקיצור, כדאי ורצוי להגיע לכירופרקט מומחה אשר ייתן לך מספיק זמן בביקור הראשון לתשאול יסודי, בדיקות ואבחון מסודר, וכן יציע לך תוכנית טיפול הכוללת מגוון טכניקות כירופרקטיות לרווח את החוליות ולאזן אותן ואת האגן, וכן לחזק את השרירים התומכים שם ואז יהיה פחות לחץ על העצב הפודנדאלי ותוכל לחוות תחושה רגילה חזרה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האגן המשך

ארז
    01/05/2018

שלום שוב ותודה על התשובה .
    שכחתי קודם שלפני חצי שנה עשה לי אורטופד סיטי גב תחתון ונמצא בלט דיסק ימני עם לחץ על השק הדורלי ובעיקר על שורש ימין הבלט המשמעותי הוא בגובהה s1_L5 ולפי התשובה שרשמת זה יכול להיות שזה מזה .
    1 לדעתך
    2 יש מישהו שאתה ממליץ באזור המרכז
    3 ממש תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ שורש S1

ד``ר עופר ברוך
    02/05/2018

בבקשה להתקשר למרפאתי ולהשאיר פרטים ומספר סלולארי ונקבע לך תור מסודר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו