מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול -קנאק - כאבים בצוואררונית27/05/2018
שלום, הגעתי לכירופרקט עקב תחושת נימול ביד שמאל (אגודל +אצבע) וכאבי צוואר ללא צילום כלשהו. הטיפול היה בין מס' דקות שכלל הזזת הצוואר בשכיבה שמאלה וימינה אשר גרם לי לכאבים עזים - נשמע קנאק חזק מכל צד וכן ביצוע מעין פיתול בגב האמצעי.- גם שם נשמעו קנאקים.עברו 3 ימים ועדיין כואב לי.כל הטיפול נעשה בשכיבה על מיטת טיפולים. מאז הטיפול יש לי תחושת זרמים בכל הגפיים -ידיים ורגליים. תחושת הנימול ביד שמאל עדיין קיימת. אני בתחושה שמצבי החמיר מאז הטיפול היחיד והראשון שעברתי. מעולם לא הרגשתי זרמים ביד ימין או ברגליים. עדכנתי את הכירופרקט אשר טען כי מדובר בתחושות נורמליות. איני יודעת אם עלי להמתין עוד מספר ימים או לפנות לבדיקה נוספת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה כואבת לטיפול
ד``ר נמרוד לירם27/05/2018אם התחושה שלך היא שהטיפול שקבלת לא היה משביע רצון והתשובות לא מספקות, נשמח לבדוק אותך ללהביע דעה מקצועית. אם אתה סובל, התקשר וקבע פגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)