כאבים במפשעה ושריפה בירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעה ושריפה בירך
    אלון
    16/06/2018

שלום רב,
    מזה זמן רב יש לי תחושת נימול בירך שמאל. בחודשים האחרונים לתחושה התווספו תחושות של צריבה חזקה , חום, קור, דקירות וזרמים חשמליים בעוצמה גבוהה.
    כמו כן ישנם כאבים חזקים במפשעה (בצד שמאל) במיוחד בעמידה, ישיבה או הליכה ממושכת.
    הכאבים גם התפשטו לירך השנייה.
    מה ניתן לעשות? מה יש לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפשעה ושריפה בירך

הוספת תגובה

• נימול בירך

ד``ר נמרוד לירם
    17/06/2018

שלום אלון,
    נימול בירך יכול לנבוע מבעיה בגב תחתון או מהפרק עצמו. סביר שמהגב. הדבר טעון בירור בבדיקה וייתכן שהפנייה להדמייה. יש אפשרות טובה לטפל בזה באמצעים העומדים לרשות הכירופרקטיקה והמיכשור הקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרלגיה פרסטטיקה

אלון
    17/06/2018

האם לא ייתכן שמדובר במרלגיה פרסטטיקה?
    הרי יש לי דקירות גם במפשעה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרלגיה פרסטטיקה

ד``ר נמרוד לירם
    17/06/2018

אכן אחת האפשרויות. במידה שהקליניקה מתאימה לכך (טעון בדיקה גופנית ולא רק תאור תלונה) יש בדיקה נוירופיסית שיכולה לעזור לאבחן. אבל זה מתחיל בבדיקה יסודית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו