מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הסרחורות מקור צווארי?יעל21/06/2018
שלום,
אני בת 39. כבר 4 חודשים שסובלת מסרחורות שיוט שהן תחושה כאילו שמטלטלים אותי קדימה ואחורה (לא סיבוביות) כמו בספינה בים סוער. זה התחיל עם כאב ראש שנמשך שבוע רק בצד ימין(לא מיגרנה). כאב הראש עבר, וסחרחורות השיוט לא עברו ו הן ב 60 אחוז מהיום. ורטיגו נשלל. כשאני שוכבת או משעינה את הראש על כורסא זה הכי מורגש חזק, ובשאר המצבים כולל עמידה זה יותר עדין. שלוש שנים לפני היו לי מידי פעם כאבי צוואר ומעט צוואר תפוס. כמה חודשים לפני שהסחרחורות התחילו היו לי חודשיים מצבים של צוואר תפוס כל כמה ימים הטבה.. וחוזר חלילה.. אך דווקא כשהתחילו הסחרחורות הצוואר היה בסדר... המצב ככה כבר 4 חודשים ואף רופא לא יודע להגיד לי מהי הסיבה.
רציתי בבקשה לברר: האם זה נשמע לכם ממקור צווארי? יש לציין שיש לי גם עקמת קלה.
ובמידה וכן, האם בטיפול כירופרקטי אחד ניתן לדעת אם זה זה או לא? ואם לא תהיה הטבה סימן שזה לא זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת שיוט לאחר כאב ראש עקמת וצוואר תפוס
ד``ר עופר ברוך21/06/2018יעל שלום,
תחושת השיוט יכולה בהחלט להיות משוייכת לתחום פגיעה בתפקוד חיישני תנועה שנמצאים במיפרקי חוליות הצוואר.
מה שאת חווה היום מקובל מאוד גם אצל נפגעות וניפגעי תאונות דרכים וצליפת שוט שבהן, הראש והצוואר מטלטלים, השרירים כמגננה מתקצרים ונתפסים לייצב את האזור הפגוע, חישני תנועה במיפרקי החוליות נעשים פאסיביים וללא פעולה, דבר הגורם למרכזי פיענוח שיווי המשקל הכוללים את תעלות שיווי המשקל באוזנים התיכונות, העיניים וחיישני התנועה הצוואריים לעבוד האופן לא מסונכרן אשר מתפרש במוח כדימוי שיוט.
זהו בדיוק תחום הבדיקות הכירופרקטיות, האבחנות וכמבון הטיפולים הכירופרקטיים. אנא גשי לד"ר לכירופרקטיקה להיבדק ולקבל טיפול מתאים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)