כאבי ראש מאז התחלתי לעבוד עם כירופרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש מאז התחלתי לעבוד עם כירופרקט
    יוסי
    02/07/2018

שלום לפני כשנה התחלתי לעבוד עם הכירופרקט שלי.
    בזמן הראשוני עבדנו על הגב ולאחר חודשיים בירך עשיתי צילום.
    עד לכאן הכל נחמד. לאחר הצילום אבחן הכירופקקט בעיות צוואר שהוא ראה בחוליה העליונה. מאז שהוא נגע בצוואר נהיו לי כאבי ראש מטורפים (בהתחלה בהתחלה לא הבנתי מה זה ולא קישרתי שזה בגלל הטיפול והפסקתי לאיזה שבועיים כי לא יכולתי ללכת הכאבים שברו אותי) משהו שלא קרה לי בחיים. אחרי זה במהלך הטחפולים זה ירד בהדרגה אבל המצב לא טוב. שני דברים נשארו לי קבוע ואני מפחד ברמות היסטריות בשבוע האחרון כי עד עכשיו סמכתי עליו לגמרי אבל במשך 7 חודשים כשאני מטופל אחת לשבוע, יש לי מאז הטיפול בצוןאר קנאקים בלתי פוסקים זה לא היה לי אף פעם, הכאבי ראש חוזרים לא ברמה הכי גבוהה אבל חוזרים לפעמים בלי סיבה בכלל ואין 3 יצים שלא יכאב הראש וירד אחרי זה. אני כל כך מפחד ואף אחד מהתיאורים שלי לא קרה לפני שהתחלנו לעבוד ביחד לא הכאבי ראש לא הקנאקים בצוןאר. יש מצב שהכחרופרקט טעה? יש מצב ששום דבר לא יחזור יותר למה שהיה לי לפני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא הוספתי שהקנאקים מהצוואר ש"נאלצים" לצאת שחוץ מהכאבי ראש שלי, הם גם מוסיפים לי בגלל הלחץ שהם יוצרים!!

יוסי
    02/07/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "קנאקים", טיפול בצוואר וכאבי ראש

ד``ר נמרוד לירם
    03/07/2018

שלום יוסי.
    כמה עניינים בסיסיים בנוגע לצוואר:
    - שאל את הכירופרקטור שלך למה מצא לנכון לטפל בצוואר אם לא היו לך תלונות הקשורות בו. אבחנה מבוססת קודם כל על תלונה ולא על צילום. אנו מטפלים באדם ולא בצילום.
    - "קנאקים", כפ שאתה מכנה אותם או שחרור גז מפרקים לכשעצמו (cavitation) אינם מקור לדאגה אם הם לא כואבים. יתכן שהתהליך הוא של שחרור מתח שרירים וזה בסדר.
    - אבל אם הטיפול הצווארי מייצר כאב ראש יש להפעיל שיקול דעת, להתייעץ עם מי שמטפל בך ולדווח לו ואולי להפסיק לטפל בצוואר. אין לי דעה אישית על זה כי לא ראיתיך ולא בדקתי אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר נמרוד ראשית תודה על התגובה שלך ודבר שני ממה שאמ...

יוסי
    03/07/2018

דר נמרוד ראשית תודה על התגובה שלך ודבר שני ממה שאמרת עכשיו אני עוד יותר מפחד!!! מפחד ש9 חודשים מתחילץ הטיפול שלי איתו בצוואר אני סובל מכאבי הראש ועכשיו אני מםחד שזה נזק בלתי הפיך כי זה לא מסתיים בכלל. גם אם אני רואג אותו אחת לשבועיים כל הזמן אני עם הכאבים האלה. יש מצב שזה משהו שנפגע לתמיד???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר

ד``ר נמרוד לירם
    03/07/2018

קשה לי לדעת אם נגרם נזק או לא. צריך לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו