3 טיפולים אצל כירופרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 טיפולים אצל כירופרקט
    יעל
    13/07/2018

שלום,
    יש לי כבר 4 חודשים סחרחורות שיוט שהן תחושה כאילו שמטלטלים אותי קדימה ואחורה ומורגשות הכי חזק בשכיבה או כשאני משעינה את הראש על הכורסא. ורטיגו נשלל. בדיקה נוירולוגית תקינה ואף רופא לא יודע מה זה. בגלל שהצוואר נתפס לי הרבה ויש לי מידי פעם כאבים בצוואר חשבתי שאולי זה ממקור צווארי.
    עשיתי כבר 3 טיפולים אצל כירופרקט שבהם הוא עשה לי את הטיפול הרגיל כשאני שוכבת במיטה המיוחדת,
    ועוד טיפול 1 אצל כירופרקט אחר שבו הוא עשה לי תרגילים שעובדים על המוח לשנות מצב יציבה בעקמת. בנוסף אני עושה בבית תרגילים למתיחות לצוואר ולחיזוק שרירי הצוואר.
    אין בינתיים שום שינוי מבחינת סרחורות השיוט.
    האם לפי דעתכם זה מספיק על מנת להבין שהמקור הוא לא צווארי? או שכדאי להמשיך לעוד טיפולים?
    הכירופרקט שעושה לי את הטיפולים על המיטה לא ממש יודע... הוא די מתוסכל מזה שאני חוזרת ומספרת שאין שינוי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 טיפולים אצל כירופרקט

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד``ר נמרוד לירם
    14/07/2018

שאלה חשובה ומהלך שיש לעקוב אחריו. אמנם נשלל vertigo נוירולוגי אבל לא ברור לי אם היית אצל מומחה א.א.ג. ונבדקה אפשרות לתופעה שנקראת Bppv. זו סחרחורת שנגרמת ממקור תעלות השמע ויש לה טיפול ידני שכירופרקטיקה יודעת לבצע. יש גם אפשרויות אחרת. בכל אחד מהמקרים הנ"ל לא ניתן לצפות כי הבעיה תחלוף דווקא אחרי שניים או שלושה טיפולים. גם לא ניתן לומר ע"פ נתונים אלה אן הבעיה קיימת או לא ממקור צווארי. לכן העיקרון הוא כירופרקטור שאת סומכת עליו, התמדה וסבלנות. חו"ד א.א.ג. יכולה לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו