מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 טיפולים אצל כירופרקטיעל13/07/2018
שלום,
יש לי כבר 4 חודשים סחרחורות שיוט שהן תחושה כאילו שמטלטלים אותי קדימה ואחורה ומורגשות הכי חזק בשכיבה או כשאני משעינה את הראש על הכורסא. ורטיגו נשלל. בדיקה נוירולוגית תקינה ואף רופא לא יודע מה זה. בגלל שהצוואר נתפס לי הרבה ויש לי מידי פעם כאבים בצוואר חשבתי שאולי זה ממקור צווארי.
עשיתי כבר 3 טיפולים אצל כירופרקט שבהם הוא עשה לי את הטיפול הרגיל כשאני שוכבת במיטה המיוחדת,
ועוד טיפול 1 אצל כירופרקט אחר שבו הוא עשה לי תרגילים שעובדים על המוח לשנות מצב יציבה בעקמת. בנוסף אני עושה בבית תרגילים למתיחות לצוואר ולחיזוק שרירי הצוואר.
אין בינתיים שום שינוי מבחינת סרחורות השיוט.
האם לפי דעתכם זה מספיק על מנת להבין שהמקור הוא לא צווארי? או שכדאי להמשיך לעוד טיפולים?
הכירופרקט שעושה לי את הטיפולים על המיטה לא ממש יודע... הוא די מתוסכל מזה שאני חוזרת ומספרת שאין שינוי. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד``ר נמרוד לירם14/07/2018שאלה חשובה ומהלך שיש לעקוב אחריו. אמנם נשלל vertigo נוירולוגי אבל לא ברור לי אם היית אצל מומחה א.א.ג. ונבדקה אפשרות לתופעה שנקראת Bppv. זו סחרחורת שנגרמת ממקור תעלות השמע ויש לה טיפול ידני שכירופרקטיקה יודעת לבצע. יש גם אפשרויות אחרת. בכל אחד מהמקרים הנ"ל לא ניתן לצפות כי הבעיה תחלוף דווקא אחרי שניים או שלושה טיפולים. גם לא ניתן לומר ע"פ נתונים אלה אן הבעיה קיימת או לא ממקור צווארי. לכן העיקרון הוא כירופרקטור שאת סומכת עליו, התמדה וסבלנות. חו"ד א.א.ג. יכולה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)