ראייה כפולה- בלט דיסקט צווארי אחורי חוליות C 5 ו 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראייה כפולה- בלט דיסקט צווארי אחורי חוליות C 5 ו 6
    נעמי
    01/09/2018

אני סובלת מראייה כפולה למעלה משנה בעיקר בלילה, אורות מסנוורים , רמזורים ואורות מכוניות, ובשמש חזקה . יש לי בעייה ברישתית העין, ממברנה והפרו טוען שזה לא שייך לראייה כפולה. הייתי אצל רופאי עיניים, אורטופטיקה שכולם אמרו שאני צריכה משקפי פריזמה. מאז עשיתי 3 משקפיים ולא נפתרה לי הבעייה. הייתי אצל נאוראופטולוגית וביצעתי MRI מוח. הבדיקה יצאה תקינה אבל צויין שיש בלט דיסק אחורי בגובה C5 ו 6 המלווה בלחץ בחוט שידרה. הציעה לבצע MRI צווארי אבל האורטופד נתן לי הפנייה לפיזיוטרפיה. הייתי גם בפיזיוטרפיה פרטית הכאב עבר אבל לא לגמרי אבל הראייה הכפולה נשארה. כל רופאי העיניים שהייתי טענו שאפשר לפתור בפריזמות אבל לא. יש רופא שאמר שיש לי פזילה סמוייה. קבעתי תור למומחה לפזילה. האם יתכן , לאחר שקראתי הרבה בנושא ובעיקר בפורום שלכם שהבעיה לכפילות היא הבעיה בצוואר? בבקשה עזרתכם, איזה בדיקות אתם מציעים לי לעשות ? אני לא נוהגת בגין הכפילות והאור מסנוור מפריע לי. נא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צוואר ראיה וטיפול כירופרקטי

ד``ר נמרוד לירם
    04/09/2018

בלט צווארי ניתן לטיפול.
    אין לי מושג אם בעיית הראיה קשורה לכך. אינני בטוח שכירופרקטיקה יכולה להשפיע עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו