מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום מיזה חודש לא מתפקד כמו שצריך עקב בלט דיסק גדול בגבאלון20/09/2018
לפני מעל חודש התחילו כאבים ברגל ימין מלמטה למעלה בשוק בירך ובאזור הישבן זה היה ועבר. עקב הרמת אקווריום עם אבנים הרגשתי חשמל בגב פעמיים הלכתי לעבודה כרגיל ועם סחיבת קניות החלו להופיע כאבים נוראיים ברגל ימין הקרנה חזקה מהגב לרגל ימין עשיתי צילום ו C. Tבמכון מור וגילו בלט דיסק גדול בגב
אני ביקרתי אצל הרופא משפחה שהחל לתת לי תרופות כמו: ארקוקסיה, פרדוקס 5,מורפיום, ארטופן ווליום לילה שום כדור לא עוזר. התחלתי בהיילי ריקי, דיקור סיני, שיאצו, ורק בחודש 11 תור לפיזיותרפיה
חודש הבא מתחיל בהידותרפיה
אני בבית 4 שבועות לא עובד
הכאב הקרנה לא עובר
אשמח לדעת כמה זמן אסבול מיזה להערכתך?
מה עוד ניתן לעשות לחזור לחיי הנורמאלים.?
אני כבר מיואש
אשמח לעזרה בנושא
בתודה מראש
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגל
ד``ר נמרוד לירם08/10/2018שלום אלון,
יתכן כי הבלט לוחץ באופן משמעותי על שרש עצב. הידרותרפיה כן תעזור אבל יותר בטווח השיקומי. צריך לשחרר לחץ מעל שרש העצב. זה אנחנו. צור קשר עם כירופרקטיקה לפי נוחיות מקום מגוריך והמלצות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)