שחיקה במפרקי הירך בשני הצדדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקה במפרקי הירך בשני הצדדים
    מירי
    10/10/2018

אני סובלת שנים רבות משחיקה במפרקי הירך בשתי הרגליים עם קשיים בהליכה במקביל סי טי של בגו מדגים ליסטזיס ניווני l4 l5 וגם הצרות קלה של מרווח בין חולייתי בגובה l3 l4 l5 לאחרונה גם יש לי נימול באצבעות רגל ימין אני שוקלת אם לעבור קודם ניצוח בשתי הירכיים או קודם לטפל בגו. הוצע לי טיפול אצל כירופרקט של טיפולים הכוללים מתיחה במיטה מיוחדת למתיחה . נאמר לי כי זה ישפר את התנועה שלי מאחר ואני מרגישה שהגו מפריע לי בהליכה. מה דעתך? מה לעשות קודם . והאם המתיחה לגו לא מסוכנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוחים וטיפולים

ד``ר נמרוד לירם
    15/10/2018

שלום מירי
    מהכתוב אני מבין כי שתי הירכיים שחוקות והוצע ניתוח. זהו הניתוח האורתופדי המוצלח ביותר שיש ואתו הייתי מתחיל. לא ברור כלל אם את צריכה ניתוח בגב אבל כדי לחוות דעה על כך צריך לבדוק אותך ולראות הדמייה. אפשר לטפל בגב עד לניתוח הירך ולהמשיך אחרי השיקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת לגבי שימוש במיטת מתיחה

מירי
    15/10/2018

דר' נימרוד לירם תודה על תשובתך . לא עניתה לי האם מקובל להשתמש בטיפול במיטת מתיחה לצורך הטיפול בגו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת מתיחה

ד``ר נמרוד לירם
    26/10/2018

יש טיפול כזה, מיטת מתיחה. יש כל מיני סוגים. הסוג שאני מעדיף הוא flexion-distraction. מתיחה סטטית פחות יעילה לדעתי ואינני ממליץ עליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו