מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בראש בשעת הכושרמאיר בן16/06/2008
שלום רב
אני מתאמן במכון כושר כבר שנים
ובכל אימון אני מתחיל כאבי ראש עם לחץ איום בתחילת האימון
סחרחורת כבדות בראש כך שאני לא יכול להוריד את הראש מטה ולהרים חזרה מהר
האם זה קשור לכירופרקט? זה מופיע רק עם פעילות גופנית.
תודה מראש לתשובה
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש ולחץ באימון גופני
ד``ר עופר ברוך18/06/2008מאיר שלום,
תיארת את סבלך אך לא פירטתה אזיה סוגי אימון הנך עושה (אירובי לב/ריאה, אירובי שרירים, אנאירובי?) ולכן קצת קשה להתייחס במדוייק לשאלתך.
חסרים גם היסטוריה רפואית כגון פציעות עבר, תאונות, בעיות לחץ דם וכלי דם שלך או של הוריך/אחיך/אחותך?
ככלל, ולפני בדיקה מסודרת במרפאה ישנה אפשרות שבעייתך קשורה ומורכבת ממספר גורמים כגון שרירים תפוסים ומיפרקי חוליות תפוסים או מנוונים וכן ישנה אפשרות סבירה לא פחות שקיימת בעיית לחץ דם או זרימת דם.
אנא, גש לניורולוג לבירור ראשוני ומקיף כולל לחץ דם וריפלקסים. בהמשך ואם לא ימצא ממצא חמור כלשהו על ידי הניורולוג, פנה לבדיקת הכירופרקטור אשר גם לו יש כלי בדיקות העשויים לתת לך מענה בתחום המכאני-ניורולוגי.
בהצלחה ולבריאות,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)