מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים במשך שניםחן19/06/2008
אני בן 26 וכבר שנים רבות שאני סובל מגירודים חזקים באזור העורף והזרועות
בהתקפים של שעות רבות.
הבעיה מתחילה בעונת המעבר ובחודשי הקיץ ובעיקר בשעות הערב והלילה.
על העור אין כל סימן..לא פריחה ולא אדמומיות או נפיחות..
וגם הרגשת הגירוד היא מעיין עקצוץ פנימי..
כמו כן מדובר בתופעה שמטרידה אותי בכל מקום ללא קשר למיקום גאוגרפי .
כבר התייעצתי עם מס' רופאים שונים ולא ניתן פיתרון.
אני כבר חסר אונים!
מה יכולה להיות הסיבה לכך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים שונים בעורף ובזרועות
ד``ר עופר ברוך23/06/2008חן שלום,
יתכן ובעייתך קשורה לתפקוד לא תקין של חוליות הגב העליון והצוואר אשר גורם לירידה בהפעלת חיישני תנועה או מגע בעור ופיענוחה כתחושת גרד מקומי?
יתכן כי היא קשורה לעקיצה כלשהי מהעבר אשר לא השאירה סימן בעור כדוגמת מחלת הנשיקה המועברת על ידי קרציות?
יתכן והיא קשורה לבעיית אלרגיה לחולצה מסויימת?
האם עברת בדיקות דם הכוללות ספירת דם וכימיה בסיסית?
אנא, פנה עם תשובות אלו לד"ר לכירופרקטיקה בקרוב אליך והוא או היא יוכלו לבדוק ולשכלל את ממצאי הבדיקות שלך עם שלהם ולתת לך פתרון אפשרי. האם זה בטוח כי נמצא פתרון? לא נדע עד שנבדוק וננסה דרכי טיפול מסויימות.
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)