מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקע בגב תחתוןיעל24/06/2008
בת22 יש לי שקע בגב תחתון דבר שמטריד אותי אסטית אני לא יכולה ללבוש בגדים צמודים הייתי אצל אורטופד עשה צילום אמר לי שיש לי עקמת קלה בגב תחתון , היפרלורדיס ...
אמר שאין מה לעשות.... לעשות כושר אמר.... כדי שלא יחריף.. השאלה האם באמת אין מה לעשות ??? יש לי גם כאבם בגב תחתון אבל עדיין יותר מטריד אותי מאוד השקע זנה יוצר מצב שנראה שאני הולכת עם ישבן ממש בחוץ!!!!! אני מאודדד מתוסכלת ולא יודעת לאן לפנות???? האם פילאטיס יעזור לי????? והאם אני ממש ירזה אז זה ישתנה? אני מטר1.54 שוקלת 52.5
אודה לתשובה מפורטת............. ממש תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקע מוגבר בגב
ד``ר עופר ברוך26/06/2008יעל שלום,
איננו מסכימים עם קביעת האורטופד על פניה אך היא משקפת את יכולותיו הטיפוליות, כלומר לו אין מה להציע לך טיפולית ולכן קבע את קביעתו.
לעצם העניין, שקע מוגבר בגב יתכן ממספר גורמים כגון שרירים לא מאוזנים או שרירים מקוצרים או עקב סיבה טראומטית שנפלת פעם על העכוז ועקב כך נתקעה עצם העצה בכיוון מסויים או שפשוט יש לך מבנה כזה גנטי /תורשתי במשפחה.
מבנה כזה יכול להיות עקב מפרקי חוליות קצת שונים, חוליה קצת שונה ועוד.
יש לגשת לד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בספורט או בשיקום על מנת שיוכל לבדוק אותך ואת צילומייך כיאות ולפי האבחנה המדוייקת (לא סתם עקמת קלה) לקבוע דרכי טיפול, תרגילי חיזוק ושיקום,
מקווים שהכוונו אותך הגיונית לפתרון יעיל, בטוח ומהיר יחסית,
בהצלחה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)