שקע בגב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקע בגב תחתון
    יעל
    24/06/2008

בת22 יש לי שקע בגב תחתון דבר שמטריד אותי אסטית אני לא יכולה ללבוש בגדים צמודים הייתי אצל אורטופד עשה צילום אמר לי שיש לי עקמת קלה בגב תחתון , היפרלורדיס ...
    אמר שאין מה לעשות.... לעשות כושר אמר.... כדי שלא יחריף.. השאלה האם באמת אין מה לעשות ??? יש לי גם כאבם בגב תחתון אבל עדיין יותר מטריד אותי מאוד השקע זנה יוצר מצב שנראה שאני הולכת עם ישבן ממש בחוץ!!!!! אני מאודדד מתוסכלת ולא יודעת לאן לפנות???? האם פילאטיס יעזור לי????? והאם אני ממש ירזה אז זה ישתנה? אני מטר1.54 שוקלת 52.5
    אודה לתשובה מפורטת............. ממש תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקע בגב תחתון

הוספת תגובה

• שקע מוגבר בגב

ד``ר עופר ברוך
    26/06/2008

יעל שלום,
    איננו מסכימים עם קביעת האורטופד על פניה אך היא משקפת את יכולותיו הטיפוליות, כלומר לו אין מה להציע לך טיפולית ולכן קבע את קביעתו.
    לעצם העניין, שקע מוגבר בגב יתכן ממספר גורמים כגון שרירים לא מאוזנים או שרירים מקוצרים או עקב סיבה טראומטית שנפלת פעם על העכוז ועקב כך נתקעה עצם העצה בכיוון מסויים או שפשוט יש לך מבנה כזה גנטי /תורשתי במשפחה.
    מבנה כזה יכול להיות עקב מפרקי חוליות קצת שונים, חוליה קצת שונה ועוד.
    יש לגשת לד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בספורט או בשיקום על מנת שיוכל לבדוק אותך ואת צילומייך כיאות ולפי האבחנה המדוייקת (לא סתם עקמת קלה) לקבוע דרכי טיפול, תרגילי חיזוק ושיקום,
    מקווים שהכוונו אותך הגיונית לפתרון יעיל, בטוח ומהיר יחסית,
    בהצלחה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו