מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה! טיפול בזמן הריוןמור01/07/2008
הייתי בטיפול אצל כירופרקט לפני שידעתי שאני בהריון (בין שבוע רביעי לחמישי)שכלל מכשיר כבד עם בליטות שעושה ויברציות על כל הגוף ומכשיר כמו מהדק סיכות שנאמר לי שהוא מחזיר חוליות למקומן. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהטיפול פגע בעובר. הבנתי שעד השבוע ה10 זאת התקופה הכי פגיעה של העובר ואני מאוד דואגת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול כירופרקטי בתחילת הריון
ד``ר עופר ברוך01/07/2008מור שלום,
הננו רוצים קודם כל להרגיעך כי אם אינך מוגדרת על ידי הגיניקולוג כנושאת הריון בסיכון או אין לך היסטוריית דימומים או הפלות חוזרות אשר בעקבותם הינך מוגדרת בשמירת הריון עם מנוחה במיטה, אזי אין בעקרון סיכוי שנגרם לעובר הקטן, שגודלו העכשווי כגודל 2-3 מילימטר כל נזק.
ככלל, ידעי את הד"ר לכירופרקטיקה על הריונך ועל כי הנך חוששת ממיכשור העזר בטיפול ובקשי ממנה/ממנו באדיבות ובאסרטיביות כי יטפל בעזרת ידיו בטכניקות עדינות ומדוייקות לשחרור השרירים ואיזון מיפרקי החוליות אשר אלו הם כלי הטיפול העיקריים של הד"ר לכירופרקטיקה במהלך הכשרתו ולימודיו בקולג' הגבוה לכירופרקטיקה.
כמוכן ואף אולי לפני כן, בקשי כי יסביר לך את אבחנותיו וממצאי בדיקותיו ואת דרכי הטיפול האפשריות. אם לא יתאפשר שיתוף פעולה והתאמה לצרכייך, אנחנו כאן להמשך.
בברכה,
דד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)