עזרה! טיפול בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה! טיפול בזמן הריון
    מור
    01/07/2008

הייתי בטיפול אצל כירופרקט לפני שידעתי שאני בהריון (בין שבוע רביעי לחמישי)שכלל מכשיר כבד עם בליטות שעושה ויברציות על כל הגוף ומכשיר כמו מהדק סיכות שנאמר לי שהוא מחזיר חוליות למקומן. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהטיפול פגע בעובר. הבנתי שעד השבוע ה10 זאת התקופה הכי פגיעה של העובר ואני מאוד דואגת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה! טיפול בזמן הריון

הוספת תגובה

• טיפול כירופרקטי בתחילת הריון

ד``ר עופר ברוך
    01/07/2008

מור שלום,
    הננו רוצים קודם כל להרגיעך כי אם אינך מוגדרת על ידי הגיניקולוג כנושאת הריון בסיכון או אין לך היסטוריית דימומים או הפלות חוזרות אשר בעקבותם הינך מוגדרת בשמירת הריון עם מנוחה במיטה, אזי אין בעקרון סיכוי שנגרם לעובר הקטן, שגודלו העכשווי כגודל 2-3 מילימטר כל נזק.
    ככלל, ידעי את הד"ר לכירופרקטיקה על הריונך ועל כי הנך חוששת ממיכשור העזר בטיפול ובקשי ממנה/ממנו באדיבות ובאסרטיביות כי יטפל בעזרת ידיו בטכניקות עדינות ומדוייקות לשחרור השרירים ואיזון מיפרקי החוליות אשר אלו הם כלי הטיפול העיקריים של הד"ר לכירופרקטיקה במהלך הכשרתו ולימודיו בקולג' הגבוה לכירופרקטיקה.
    כמוכן ואף אולי לפני כן, בקשי כי יסביר לך את אבחנותיו וממצאי בדיקותיו ואת דרכי הטיפול האפשריות. אם לא יתאפשר שיתוף פעולה והתאמה לצרכייך, אנחנו כאן להמשך.
    בברכה,

דד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו