מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעשים במפרקי הירכייםיעקב03/07/2008
שלום אני בן 25 לפני מס' חודשים התחילו להשמע רעשים במרפק של הירך הימני שגורם לי כאבים וקושי בהליכה ובתנועת הרגליים בעקבות זאת עשיתי צילום עמוד השידרה וגילו שיש לי עקמת קלה בעמוד שידרה התחתון שנוטע לצד ימין (מה שלא היה לי מעולם כי עשיתי צילום קודמים), הרופא האורטופד טען שהעקמת הזאת מלידה ואין מה לעשות והוא אמר לי שאין לזה שום קשר לרעשים במפרק הירך, עכשיו לפני שבוע התחילו להשמע רעשים גם בפרק הירך השמאלי. אני לא יודע מכין נוצרו הרעשים!!! האם יש להם קשר ישיר לעקמת? האם נוצרה שחיקה? או שנקרעו הרצועות? וכיצד ניתן לטפל ולהעלים את הרעשים הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים וכאבים בירכיים
ד``ר עופר ברוך07/07/2008יעקב שלום,
לפי תיאורך, סביר כי הנך הולך עם אגן לא ישר הגורם לשינויי באורך הרגליים (שינוי מדומה).
העקמת יתכן כי נגרמה מנטיית האגן או הצליעה הסמויה עקב כך.
הקליקים יכולים להצביע על גמישות יתר במפרקי הירכיים או בנוסף לכך, גם לשחיקה ותפיסת שרירים.
לסיכום, בנושא יציבה וכאבי ירכיים, אגן וגב היינו ממליצים לפנות קודם כל לד"ר לכירופרקטיקה כולל הבאת הצילומים אליו והוא או היא יוכלו לבדוק ולייעץ באופן מקצועי ומדוייק יותר.
אם אין שיפור, ניתן לפנות לחוות דעת שניה אצל כירופרקט מומחה בתחום השיקום או הספורט,
בברכה ובהצלחה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)