שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לי
    24/07/2008

שלום רב, אני בריאה לחלוטין ולא סובלת מכאבים, האם טיפול כירופרקטי יכול להועיל לי בכל זאת? למה הוא יועיל? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נחיצות טיפולי כירופרקטיקה

ד``ר עופר ברוך
    24/07/2008

לי שלום,
    איך את יכולה לדעת אם הנך בריאה לחלוטין?
    בריאות מלאה מורכבת משלושה תחומים:
    בריאות פיזית - כלומר מבנה עמוד השדרה ישר, מאוזן ומשוחרר כולל מיפרקי החוליות והגפיים וכן עבודת החיישנים הנוירולוגים המפקחים על תנועת השרירים עובדת במלוא עוצמתה.
    האם מישהו בדק את תחומים אלו אצלך?
    בריאות תזונתית - כלומר המזון, המים, המשקאות שאת שותה, האויר שהינך נושמת כולם צריכים להיות נקיים מחומרי פסולת, צבעי מאכל ושאר חומרי שימור
    האם מישהו בדק את תזונתך?
    בריאות נפשית - כלומר הינך משוחררת מלחצי היומיום, דאגות פרנסה, מריבות עם חבריםת חברות, משפחה או המעסיק, דכאונות ופחדים.
    האם זהו המצב הנכון שלך כרגע?

בקיצור,
    אם על התשובות על שלושת התחומים הללו הנך יכולה לסמן בחותמת עבר ובריא כי אז הינך בריאה ב 100%.
    כל דבר אחר, יכול לגרור התחלת חולי ותפיסת שרירים וחוליות בגב או בצוואר אשר יובילו עם הזמן לנוקשות וכאב.

זהו על רגל אחת התקציר של חיינו כאן בישראל כמדינה לחוצה בין אויבים ועוד תחת השפעות כוח הכבידה.
    הבדיקה הכירופרקטית תכסה את מירב הנושאים שפירטתי ולפיה יקבע אילו טכניקות טיפול מומלצות עבורך,
    בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו