כאבי צוואר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר!
    דין
    24/07/2008

שלום! לפני 9 חודש נפלתי וקיבלתי מכה בצוואר ומאז התחילו לי כאבים חזקים בצוואר כל מיני נקודות רגישות,כאבי שכמה חזקים ,כאבי כתף,ולפעמים כאבי יד... הכל בצד ימין ונפלתי גם על צד ימין... עשיתי צילום סיטי צווארי שיצא תקין מלבד יישור לורדוזיס ורדיולוג מומחה אחד איבחן שינויים דיסקוגניים קלים בc4c5 c5c6 . עכשיו אני מופנה לעשות צילום mri... האם יש סיכוי שיראו פריצה שלא ראו בצילום סיטי?? ואם גם הmri יהיה תקין מה עלי לעשות?? כי אני סובל מכאבים... יש לציין שאני בן 18 חייל ולפני המקרה הייתי עוסק בספורט קבוע 7 פעמים בשבוע ריצות חדר כושר משחקי כדור וכבר 9 חודש מאז המקרה אני לא עושה כלום לא מסוגל מכאבים לא נוהג אפילו ממש שבר כלי בן 18!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר!

הוספת תגובה

• כאבי צוואר ושכמות וכירופרקטיקה

ד``ר עופר ברוך
    25/07/2008

דין שלום,
    תודה על הפירוט ואנו מבינים כי הנך סובל ומאמינים כי יש לכך סיבה אמיתית.
    על פניו, לפי תיאורך את הכאבים, איזור פיזורם וממצאי הצילומים וההדמיה יש כנראה סבירות גבוהה כי ישנו לחץ שדרתי או דיסקאלי על עצבים מסויימים אשר מוחמרים כנראה על ידי היצרות תעלת השדרה המתבטא אצלך ביישור לורדוזיס כבריחה מכאב ודלקת בתוך עמוד השדרה.
    ממליץ לך לפנות עם הוריך (אתה עדיין בן 18) לכירופרקט מומחה בשיקום או ספורט אשר יבדוק אותך ואת הצילומים וההדמיה ויקבע לך אבחנות מדוייקות.
    לפי האבחנות, ניתן יהיה להכין לך תוכנית טיפול עם מגוון טכניקות טיפול כירופרקטיות ושיקומיות במקביל לטיפול הרפואי אותו הנך מקבל.
    אנו בטוחים כי מצבך ישתפר אם תסכים לשלב את שתי הגישות הטיפול הללו,
    בהצלחה ושתרגיש טוב במהרה,

בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו