מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צוואר!דין24/07/2008
שלום! לפני 9 חודש נפלתי וקיבלתי מכה בצוואר ומאז התחילו לי כאבים חזקים בצוואר כל מיני נקודות רגישות,כאבי שכמה חזקים ,כאבי כתף,ולפעמים כאבי יד... הכל בצד ימין ונפלתי גם על צד ימין... עשיתי צילום סיטי צווארי שיצא תקין מלבד יישור לורדוזיס ורדיולוג מומחה אחד איבחן שינויים דיסקוגניים קלים בc4c5 c5c6 . עכשיו אני מופנה לעשות צילום mri... האם יש סיכוי שיראו פריצה שלא ראו בצילום סיטי?? ואם גם הmri יהיה תקין מה עלי לעשות?? כי אני סובל מכאבים... יש לציין שאני בן 18 חייל ולפני המקרה הייתי עוסק בספורט קבוע 7 פעמים בשבוע ריצות חדר כושר משחקי כדור וכבר 9 חודש מאז המקרה אני לא עושה כלום לא מסוגל מכאבים לא נוהג אפילו ממש שבר כלי בן 18!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר ושכמות וכירופרקטיקה
ד``ר עופר ברוך25/07/2008דין שלום,
תודה על הפירוט ואנו מבינים כי הנך סובל ומאמינים כי יש לכך סיבה אמיתית.
על פניו, לפי תיאורך את הכאבים, איזור פיזורם וממצאי הצילומים וההדמיה יש כנראה סבירות גבוהה כי ישנו לחץ שדרתי או דיסקאלי על עצבים מסויימים אשר מוחמרים כנראה על ידי היצרות תעלת השדרה המתבטא אצלך ביישור לורדוזיס כבריחה מכאב ודלקת בתוך עמוד השדרה.
ממליץ לך לפנות עם הוריך (אתה עדיין בן 18) לכירופרקט מומחה בשיקום או ספורט אשר יבדוק אותך ואת הצילומים וההדמיה ויקבע לך אבחנות מדוייקות.
לפי האבחנות, ניתן יהיה להכין לך תוכנית טיפול עם מגוון טכניקות טיפול כירופרקטיות ושיקומיות במקביל לטיפול הרפואי אותו הנך מקבל.
אנו בטוחים כי מצבך ישתפר אם תסכים לשלב את שתי הגישות הטיפול הללו,
בהצלחה ושתרגיש טוב במהרה,
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)