מכשיר של כירופרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר של כירופרקט
    רוני
    03/08/2008

שלום, הייתי אצל כירופרקט מוסמך והוא עשה לי בדיקה עם איזהשהו מכשיר עם ידית שבקצהו משהו עגול מסתובב (נראה לי, כי הבדיקה נעשתה כששכבתי על הבטן ולא ראיתי ממש את המכשיר). הוא בדק לי איתו את הגב והצוואר. בסיום הבדיקה אמר לי הכירופרקט שיש לי בעיה ב 2 שרירים - אחד בגב ואחד בצוואר. מה זה בדיוק המכשיר הזה? מה הוא בודק ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר של כירופרקט

הוספת תגובה

• מכשיר בדיקה במרפאת כירופרקט

ד``ר עופר ברוך
    07/08/2008

דני שלום,
    הננו מצטערים על כי לא שאלתה את הכירופרקט לגבי המכשיר ומטרתו. הננו ממליצים תמיד לשאול על כל בדיקה ואבחנה מה מטרתה ובאילו אמצעים משתמשים ומה היא אמורה לגלות או מה מיגבלותיה. מתיאורך הקצר, למכשיר המדובר יתכנו שלושה הסברים:

מכשיר אולטראסאונד לבדיקת יציבת עמוד השדרה,

מכשיר חשמלי למדידת שדות חשמליים אלקטרומגנטיים הנפלטים משרירי הגוף ומסלולי העצבים ועמוד השדרה,

מכשיר אלקטרוני המודד טרמוגראפית על ידי אינפרא-אדום את כמות החום הנפלטת מכל איזור בגב או בצוואר ולפי טבלאות מיוחדות, יכולה להצביע על שינוי בתפקוד הרקמות והעצבים באיזור הנבדק.

כאשר שרירים נמצאים תפוסים, זה יכול לתת לכירופרקטור אינדיקציה נוספת על יתר בדיקותיו הידניות ותשאול ההיסטוריה הרפואית שלך לגבי האבחנה או האבחנות שהוא מצא אצלך.
    אנא שאל אותו לפשר המכשיר והסבר אינטיליגנטי יותר לפשר הממיצאים,
    בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו