כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    one
    16/09/2008

שלום אני בת 23, מזה זמן שאני סובלת מכאבי גב ולעיתים קושי מסוים בתנועה, בעיקר באיזור הגב התחתון, היכן שהבחנתי גם במעין שקע, מה שמן הסתם מבליט את הבטם כלפי חוץ קמעה, לעיתים אף כאשר אני עומדת מספר שניות בתנוחה מסוימת, אני חשה כאילו הגב "נתפס. לדוגמה, כאשר ברצוני לקום ממצב שכיבה למשל, או מעמידה שפופה-משהו, עלי לשחרר את האיזור ע"י התכופפות לעבר הרגליים ומשיכה חזקה לעברם. אני יכולה לומר שבעבר גבי היה ישר ואף החוליות בלטו מעט על פניו, מקום שכעת האיזור שקוע. אשר על כן, מהם הצעדים המומלצים [בנוסף להמלצה להתייעץ עם רופא בתחום] , בהם שומה עלי לנקוט, ראשית למנוע החמרה, והאם ניתן לטפל בכך, האם המצב בר תיקון/ ניתן ליישר את הגב? כמו כן, זהו המקום לציין, הבחנתי במעין 'בליטה', שנעה מעט במקומה עם מגע, הגב התחתון מצד ימין[ הייתכן שהדבר רלוונטי לעניין, אולי יוצר לחץ באיזור?] אודה לעצתך הטובה, כך ב'שלט רחוק'. בוקר טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• דאגה מבליטה בגב

ד``ר עופר ברוך
    22/09/2008

שלום לפונה היקרה,
    לפי תיאורך, יתכן כי יציבתך נפגעה על ידי כך שהאגן נוטה לצד מסויים ואז אורכי הרגליים לא שווים ומתחילה להיווצר עקמת כתוצאה מתזוזת חוליות או שרירים תפוסים.
    יתכן גם כי יש לך גלישת חוליה לפנים או שינוי מולד בה.
    בכל מקרה, הצעד הראשון הוא לגשת לבדיקת ד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק אותך ובהתאם לממצאי הבדיקות, יבקש להפנותך לצילומי רנטגן או אחרים ואז תגיעו לאבחון מדוויק של הגורמים לכך ואפשרויות הטיפול הנגזרות מאבחנות אלו.
    אין טעם לנסות קסמי תנועות ופעלולים בבית אלא לגשת להיבדק ולקבל טיפול נכון.
    אם אין שיפור לאחר מספר טיפולים אצל הכירופרקט הבסיסי, תמיד ניתן לגשת לחוות דעת שניה אצל כירופרקט מומחה העוסק בשיקום השלד.
    בהצלחה ושנה טובה ובריאה ללא דאגות וכאבים,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו