מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצמות רכותמ20/09/2008
שלום, אני בת 22 וסובלת מאנמיה מחוסר ברזל כבר הרבה שנים. כשאני לא לוקחת תוספים (מה שבדר"כ) אני ממש מרגישה שהעצמות נהיות רכות ופריכות ודקות, וכשאני לוקחת תוספים אפילו אחרי כדור ברזל אחד אני מרגישה שינויי גדול- שהעצמות נהיות יותר חזקות. שאלתי בפורום ראומטולוג והוא אמר שאין קשר בין חוזק עצמות וברזל! האם כן? ואם כן אז איך זה שאני מרגישה את העצמות נהיות יותר חזקות אחרי שאני לוקחת כדור ברזל? (אני לא סתם הוזה העצמות באמת נהיות קשות יותר ופחות פריכות). בתודה רבה, מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמות רכות
ד``ר עופר ברוך22/09/2008שלום לגברת מ,
לעיתים, יש קשר בין אנמיה וחוסר ברזל לדלקת פרקים מסויימת.
דלקת זאת, גורמת לאיבוד מסת סידן בעצמות הסמוכות לפרקים המודלקים/אדומים/נפוחים. תיתכן גם דלקת פרקים של גיל הנעורים.
קשה להבחין בין עצם רכה באמת ובין יציבה חזקה וטונוס שרירים טוב יותר המשתפרים עם לקיחת הברזל, אשר משפרת את עבודת כדוריות הדם האדומות, אשר מעבירות יותר חמצן לתאי השריר ןכך הינך מרגישה כי יש לך יותר כוח וחיוניות.
לאבחון מעמיק יותר, אנא גשי לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב למקום מגורייך בליווי בדיקות הדם שלך,
בהצלחה, לבריאות ולשנה טובה ללא דאגות,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)