קנקים עייפות וחלשה במפרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנקים עייפות וחלשה במפרקים
    ש.י
    28/09/2008

שלום שמי שחר ואני סובל מאז שאני זוכר את עצמי מקלקים במפרקים הרופאים אף פעם לא לקחו מזאת ברצינות אבל בשנים האחרונות אני עברתי תאונת דרכים קשה וכן פריצות דיסקים ושינויים ניווניים בחוליות וכן במפרקים . שאלתי האם השינויים הניווניים נגרמו כתוצאה מקליקים שאני עושה ? מה עושים בכדי לרפא את המפרקים כי זה גורם לי לכאבי תופת וחולשה במפרקים וקשה לי לתפקד ביום יום? איזה רופא מומחה יש באיזור הצפון שמומחה במה שאני סובל? תודה, שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמישות יתר ופגיעות תאונת דרכים

ד``ר עופר ברוך
    03/10/2008

שחר שלום,
    יתכן ובעייתך מצריכה טיפול משולב של ד"ר לכירופרקטיקה המומחה בפגיעות וויפלאש או צליפת שוט מתאונת הדרכים ובמקביל להדריך ולבצע עימך תרגילי שיקום וחיזוק על מנת לייצב את השלד ויציבתך וכן לשלב תוספי מזון טבעיים המפרקים דלקת ובצקת ומחזקים יצירת רקמות חיבור.
    לכן,
    הנני ממליץ לך לפנות לכירופרקטורים כגון ד"ר רפי גולדמן מחיפה 04-8104646, ד"ר נעמה שוורץ מחיפה 8101604- 04 או ד"ר רז יהודה מכפר תבור/ראש פינה 04-6620337 אשר מנוסים ביותר וגם בעלי התמחות בדיקור סיני ובתרגילי חיזוק ושיקום.
    במקביל, כדאי וניתן להיוועץ עם רופא לדלקות פרקים - ראומטולוג, לגבי שילוב טיפול שלו במידת הצורך,
    בהצלחה ולבריאות

דר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו