מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב כרוני נמשך מתחת לצלע שמאלית אחרמירי.ד08/10/2008
יותר מ8 שנים שאני סובלת מכאב שלא אותרה הסיבה למרות מס' רב של בדיקות אצל רופאים מתחומים שונים.הכאב ממוקד מתחת לצלע האחרונה בצד שמאל לא הייתה כל חבלה ,הכאב החל בצורה פתאומית.תחושת צריבה/שריפה מלווה את הכאב הכאב מופיע בגלים אני בת 53 לא סובלות מבעיות בריאותיות אחרות ,נאמר לי על ידי אחד הרופאים שכנראה מדובר בבעייה בעצב ושכדאי לנתקו דרך אגב עברתי הזרקות בנקודה הכואבת שלא הואילו.אודה לחוות דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני נמשך מתחת לצלע L אחרונה
ד``ר עופר ברוך08/10/2008מירי שלום,
תודה על פנייתך, אך חסרים לנו פרטי בדיקות שעברת.
ממצאי בדיקות רנטגן היכולים להראות היצרות מרווח בין-חולייתי באזור חוליות T10-L2, עקמת מותנית או גבית באיזור זה הגורמת להיצרות זו או שינוי מיבני בחוליות אלו אם עקב שחיקה הנובעת מעיסוקך, הרמת ילדים על המותנית וכו'.
ממצאי בדיקות CT הדמייתי המראים בתלת מימד את חוליות הגב וחיבורי הצלעות לבחינת אפשרות של כרית דיסק בינ-חולייתי שחוקה או לחוצה או בולטת או שפשוט נוצר זיז סידני ניווני עקב שחיקה כרונית אשר לוחץ על העצב היוצא בין החוליות.
ממצאי בדיקת מיפוי עצמות היכולים להראות על מיקום דלקת בחוליות או בצלעות.
אני יכול להניח שנשללו אפשרויות כאב ממקור כלייתי או בטני על ידי רופאים פנימיים.
בנוסף לאלו, יכול להיות שיש כאב כרוני הנובע משרירים תפוסים כרונית או עצב כלוא בין רקמות שריר.
בקיצור, יש לגשת לד"ר לכירופרקטיקה המתמחה בשיקום, בעיות אורטופדיות או ספורט לבדיקה מקיפה של ההיסטוריה הרפואית, בדיקת היציבה והגב עצמו, בדיקת ומישוש השרירים, רקמות החיבור והצלע המדוברת וקביעת שילוב טכניקות טיפוליות אפשריות ותרגילי מתיחה ושיקום ספציפיים לך לפי האבחון המדוייק במרפאתם.
לבריאות וגשי להיבדק על ידי כירופרקט מומחה כאמור,
גמר חתימה טובה
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)