שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אפרת
    15/10/2008

שלום רב, לפני כ-חודשיים!! חטפתי מכה חזקה במרפק שממש גרמה לי "לראות כוכבים" מאז ועד היום יש לי כאבים חזקים במרפק אבל רק כשאני נשענת עליו,זה ממש גורם לי לזעקת כאב כאילו דקרו אותי או משהו,האם זה יכול להיות כאבים מן המכה אחרי כל כך הרבה זמן,ואולי זה משהו אחר?מה אפשר לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאבי מרפק לאחר חבלה

ד``ר עופר ברוך
    15/10/2008

אפרת שלום,
    שכחת לציין מאיזה כיוון קיבלת את החבטה במרפקת האם מאחור?, מלמטה?, מהצד הפנימי או החיצוני?
    האם היה כתם כחול של פגיעה לאחר החבטה?
    האם המרפק נפוח או אדום?
    מה לגבי טווחי התנועה שלו בפעילויות יום יום כגון אכילה עם מזלג או כף, הסתרקות, חפיפת ראש, צחצוח שיניים?
    בעיקרון, צריך ללכת לרופא אורטופד שיבדוק אותך ובשילוב בדיקות רנטגן או מיפוי עצמות יגיע למסקנה אם הכאב הוא ממקור של עצמות המרפק או הרקמות הרכות סביבו או מעצב תחושתי שנפגע ועכשיו נמצא במצב של רגישות יתר.
    בקיצור, יש ללכת להיבדק ולטפל בדבר.
    בנוסף, ובמקביל, יש לגשת גם לד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק אם לא היתה השפעה נוספת של המכה במרפק על איזור הכתף, הצוואר ועמוד השדרה העליון,
    בהצלחה ולבריאות,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו