שלום ולילה טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ולילה טוב
    אני אני
    25/10/2008

שלום אני בן 34 ולפני בערך כחודשיים הרמתי משהו מאד כבד מהריצפה ושמעתי איזה שהו קליק בגב ולא יכולתי לזוז לא לשבת לא לעמוד , הכאבים היו עזים ונמשכו בערך כשבוע בינתיים היתה לי איזו שהיא הפסקה ולאחרונה חזרו לי שוב הכאבים חזקים מאד בגב. כפי שאני מרגיש הם לא כאבים של תפיסת שריר או התקררות אני מציין שלפני בערך 13 שנה קרה לי את אותו מקרה והייתי משותק מכאבים בערך כשבוע עד שמדריך הקרב מגע שלי השכיב אותי על הריצפה ועל ידי איזו שהיא מתיחה שביצע שמעתי קליק חזק ומאז לא חשתי כאבים בכלל האם בשל מצבי היום אני צריך ללכת לכירופרקט או לאורטופד והאם אני צריך לבצע איזו צילום ואיזה סדר פעולות שצריך לבצע. בתודה רבה מראש על התשובה. שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ולילה טוב

הוספת תגובה

• כאבי גב חזקים לאחר הרמת משא

ד``ר עופר ברוך
    25/10/2008

שלום לפונה,
    אסור להתייחס אל תופעה תחושתית כאל זו הדומה לתופעות מהעבר אלא יש לבדוק ולאבחן כראוי.
    בדיקה ידנית ופיזיקאלית הכוללת בדיקות שרירים ורפלקסי עצבים יכולה לתת תמונה התחלתית טובה בקשר למצבך.
    בדיקות אלו נעשות על ידי הכירופרקטור וגם על ידי האורטופד.
    השלב הבא בביקור הוא הטיפול בתלונה אשר לרוב סיבתו היא מכאנית אשר משפיעה על החוליות, הדיסקים והשרירים.
    האורטופד לא יטפל בך בידיו אלא יתן מרשמי תרופות וישלח אותך לפיזיוטרפיה או צילום אשר יגבו ממך עוד הרבה ימי סבל, לעומת האפשרות של טיפול ידני מיידי בטכניקות שונות על ידי הכירופרקטור, ובו במקום ללא צורך ללכת ולקבוע תורים מתמשכים.
    הכירופרקטור יוכל גם להפנותך לצילום או הדמייה אן ימצא זאת נחוץ להשלמת האבחון.
    אנא גש להיבדק ולקבל טיפול מתאים במהירות האפשרית,
    בברכה ובהצלחה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו