הייתי זקוף- לאחר לפרוטומיה כפוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי זקוף- לאחר לפרוטומיה כפוף.
    יעקב
    25/10/2008

גילי 62 ובריאותי תקינה. עמידתי הייתה לגמרי זקופה, אך כפוף מאוד מאז ניתוח לפרוטומיה מוצלח ב- 12.10 להוצאת ציסטה שפירה. בסיכום נכתב: "בניתוח נמצא גוש ציסטי בקוטר 4 סמ בשולי התריסריון השלישי וקידמי לווריד החלול התחתון.. בוצעה כריתה שלמה של ציסטה". הכאבים לאחר הניתוח היו איומים אך כעת במגמת התמתנות, נראה לי שאינם עמוק בתוך הבטן אלא בשכבות היותר חיצוניות. לוקח אופטלגין וטרמדקס כמשככי כאבים, השפעתם אינה מספקת אך כעת לא הכאבים הם שמונעים ממני להיות זקוף, פשוט אינני יכול להזדקף. מבקש עצה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הייתי זקוף- לאחר לפרוטומיה כפוף

ד``ר עופר ברוך
    25/10/2008

יעקב שלום,
    לגבי הייעוץ למצבך התיפקודי לאחר הניתוח, יש לפנות לרופא המנתח או מרכז הניתוח שלך, כי הוא יודע בבטחה איך הוא תפר וסגר את הרקמות בניתוח,
    בהצלחה ול תותר לרופא אם יגיד לך שזה יהיה בסדר. אפילו, גש לחוות דעת שניה ממנתח בטן אחר.
    בהצלחה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

יעקב
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו