כאבים בכתף שמאל וחוליות צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף שמאל וחוליות צוואר
    מיטל
    05/11/2008

לפני 5 שנים נפלתי מאופנים בעקבות כך נשבר לי המרפק ועברתי 2 ניתוחים לקיבוע פנימי והוצאת מתכות. מאז טופלתי בפיזוטרפיה עד ליישור מלא של ביד,אולם אני עדיין סובלת מכאבים עזים בזמן מאמץ בשכמה של היד ובחוליות הצוואר תוך חולשה כללית ביד כולם. עברתי מיפוי ולא נמצא כלום,סי טי ולא נמצא כלום , פיזוטרפיה , אקפנטורה,רפלקסולוגיה ,מסאז תילאנדי ועדיין כואב לי מאוד !! אני אובדת עצות, אני סה"כ בת 24 עוסקת בעבודה פיזית (קונדיטורית)ולא יודעת מה לעשות כדי להקל על מצבי ! לא יודעת מה יש לי שם ,ואיך קוראים לזה ? חולשה בשרירים ? דלקת? אולי תוכל לעזור לי זה ממש עוצר לי את החיים.(מצטערת על הדרמטיות,אך זה באמת כך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכתף שמאל וחוליות צוואר

ד``ר עופר ברוך
    06/11/2008

מיטל שלום,
    סביר להניח מתיאורך כי הטראומה של הנפילה גרמה להעברת עומסים ולחץ מכאני רב כלפי הכתף וחוליות הגב העליון והצוואר ובוודאי אם עברת תקופה ארוכה עם כאבים ביד ובמרפק אשר חייבו אותך לבצע פעולות מאולתרות עם היד השניה ועם הצוואר והגב העליון.
    ממליץ לך כי תפני לבדיקת ד"ר לכירופרקטיקה המומחה בשיקום או פגיעות ספורט כי יתכן ותצטרכי טיפול משולב ומורכב אשר לא ניתן בכל מרפאה כירופרקטית רגילה. יתכן גם ובעייתך פשוטה והמומחה יוכל להפנותך גם למרפאה כירופרקטית רגילה אך האבחון וההערכה הכירופרקטית המורכבת הראשונה צריכה להיות יסודית כולל בדיקות תפקוד הצוואר, השרירים, מעגלי תנועות היד-מרפק-כתף-צוואר וכן בדיקות ההדמייה והצילומים שלך.
    אל תסבלי לחינם וגשי להיבדק ולקבל טיפול נכון לך.
    בהצלחה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו