שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תהילה
    16/11/2008

שלום רב, מזה שבועיים מצטבר לי כאב שהולך ומחמיר בשכמה השמאלית, הכאב מתגבר בבוקר עם ההתעוררות ומחמיר מעט בכל יום, רציתי לדעת אם דיקור סיני יכול לעזור לי מיידי וגם לפתור את זה לגמרי (אני חושבת שזה דלקת בגיד). האם יש לכם הצעות אחרות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אני חושבת שזה דלקת בגיד

ד``ר עופר ברוך
    16/11/2008

תהילה שלום,
    תודה על פנייתך אך יש בשאלותייך כבר קביעה ואבחון עצמי שהוא לאוו דווקא נכון וכן מחשבה שמקור הבעיה היא דווקא בגיד בכתף.
    מכיוון שאיננו מכירים את ההיסטוריה הרפואית שלך, את הפציעות מהעבר, תאונות אם היו, עומסי חיים ומטלות היומיום.
    כמוכן, אין לנו מיידע על בדיקות שעברת אם בכלל וממצאיהן.
    לאור זאת ובמיוחד עק בהאפשרות שהכאבים נובעים לא רק מהכתף אלא גם ואף בעיקר מלחץ על עצב היוצא בין חוליות הצוואר, או שריר צווארי תפוס, היינו ממליצים לך לגשת ולהיבדק באופן מסודר אצל ד"ר לכירופרקטיקה הקרוב למקום מגורייך. הוא או היא יבדקו וייפנו אותך במידת הצורך לביצוע צילומי רנטגן או הדמיהה והכל לפי ממצאי הבדיקות שלהם.
    במידה ולא יחול שיפור תוך מספר פעמים, ניתן תמיד לפנות לחוות דעת שניה מכירופרקטים מומחים בשיקום וספורט ולבדוק אפשרויות טיפול נוספות,
    בהצלחה ובברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו