מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף בבקה ותודה מראשנורית04/12/2008
שלום רב
מראש אני רוצה לציין שאני מודעת שהאחריות היא שלי אם לקבל עזרא או לא אך אנא נסו לענות
שבועיים התאמנתי בחדר כושר למרות שהיה לי קשה ביותר דפיקות לב כאבים ועומס בשרירים וגם רגל שהיא לא בסדר
העמסתי אימונים של חצי שעה אלפטיקל מכשירי כוח הליכה בעליה שעה ושעה ספינינג בכל יום
במשך חמישה ימים סבלתי כאבים שממש צעקתי מהם קבלתי אינפוזיה זריקת וולטרן וכד
לאחר חמישה יום עדיין יש לי כאבים לא תופת עדיין קשה לנשום התחושה שהכאב בא מהשרירים גם כשאני מנסה לנשו ם וגם ללא מאמץ אך לאור כאבי התופת שהיו לי חשבתי לעצמי
1 האם יכולים להיות תאורטית נזקים גדולים בצורת אימון כזו
2 צילום הסטרנום היה תקין וגם אקג
אנא תשובה מקיפה
לציין אין כאבי גב רק חזה ולסת תחתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעקבות אימוני כושר, כוח וספינ
ד``ר עופר ברוך04/12/2008נורית שלום,
את מדווחת באופן לא ברור על כאבים בחזה קדמי ורגל אך מציינת כי אין כאבי גב.
ככלל, ולפי פנייתך כנראה שאת מתאמנת עם יציבה לקוייה של האגן, והגב התחתון/עליון המתכווצים במאמץ ואינם משתחררים לאחר האימונים.
הרמת משקולות ואימוני כוח אינם מומלצים בשלב זה ועלייך קודם כל לגשת לדוקטור לכירופרקטיקה ולהיבדק ולקבל אבחון מתאים ומקצועי.
בהתייעצות עם הכירופרקט המטפל תוכלי לחזור בהדרגה לאימונייך,
בהצלחה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)