כאבים באזור גב תחתון-ישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באזור גב תחתון-ישבן
    חני
    22/12/2008

בלילה ( כמו הלילה) אני מתעוררת אם כאבים בחלק העליון של הישבן,לפעמים בשני הצדדים או כמו הלילה בצד אחד ,זה לא בדיוק הגב התחתון,לא מוצאת תנוחה להמשיך לישון. אני קמה ומתחילה להתהלך בבית ,ולאט לאט הכאב עובר.אין מצב לישיבה או שכיבה. עשיתי צילום גב תחתון ואין ממצא פתלוגי, אבל האורטופד אומר שיש שחיקה של הסחוסים.איני לוקחת שום תרופות.אני בת 52 נשואה + 3. מה עושים ? תודה לילה טוב חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באזור גב תחתון-ישבן

הוספת תגובה

• כאבים באזור גב תחתון-ישבן

ד''ר עמי איל
    22/12/2008

עפ"י תאור המקרה, נראה כי בעת שכיבה נוצר לחץ עצבי מאזור חוליות גב תחתון, עקב דיסקים בין חוליות אלו הנמצאים במצב לא טוב . במצב תנוחתי של שכיבה מנח הדיסק הפגוע יוצר לחץ על מוצא העצבים המגיע לישבן בדרכו לרגל ועל כן את חווה כאב. טיפול כירופרקטי בסבירות גבוה מתאים במצבים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

חני
    23/12/2008

כן, וגם הלילה אני מסתובבת.אבדוק בקשר לכירופרקט. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו