כאבי גב שמשבשים את החיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב שמשבשים את החיים
    נטי
    31/12/2008

שלום, אני בת 24 ומאז שאני זוכרת את עצמי סבלתי מכאבי גב. בשנים האחרונות, אני מתעוררת לעיתים באמצע הלילה או מתעוררת בבוקר מכאב בגב. הכאב הוא בכל הגב!!!! זה אולי נשמע מוזר מאוד, אבל זה כואבעד לרמה שאני לא יכולה לשכב על הגב- ומרגישה שאני חייבת פשוט לקום. אני לא יכולה להתחיל את היום בלי מקלחת חמה מאוד שמקלה לי מעט על הכאב. נבדקתי המון פעמים אצל אורטופדים שונים, עשיתי צילום רנטגן, (אין שום דבר בשלד, עצמות או מבנה) עשיתי פיזותריות, דיקור סיני, שיאצו, רפלקסולוגיה כמעט הכל.... אך עדיין אני מאוד סובלת. אני עושה יוגה כבר מספר שנים (אני מאוד נהנת בלי קשר) אך אין לזה שום השפעה או הקלה על כאבי הגב. אם אני צריכה לתאר את הכאב: אז אני מרגישה ממש גושים ענקיים "מודלקים" אני ממש מרגישה אותם ולעיתים תחושת "נפיחות" באותו מקום ובשיא גם דופק בנקודת הכאב. אני בחורה בריאה שאוכלת אוכל מאוד מאוד בריא. אני במשקל תקין ביותר ואין לי חסרים של ברזל, סידן או יתר הוייטמינים. אני ישנה על מזרן אורטופדי עם שכבת לטקס... באמת מנסה כמה שיותר לשמור על אורך חיים בריא ונכון אך הכאב מאוד מפריע לי בחיים ובכלל. אין לי מושג מה לעשות, אני לא דוגלת בכדורים או משככי כאבים... זה נראה כמו משהו כרוני, וזה מטריד. אני בחורה צעירה... אני וצה להאמין שיש איזשהו פתרון לנושא. אשמח לשמוע ממך ואת דעתך. תודה, נטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב שמשבשים את החיים

הוספת תגובה

• כאבי גב שמשבשים את החיים

ד``ר עופר ברוך
    31/12/2008

נטי שלום,
    תודה על פנייתך וסיפורך האישי המפורט.
    העובדה שרופאים לא מצאו כלום בצילומי הרנטגן איננה יכולה לשלול תפקוד לקויי בתנועת החוליות, המיפרקים שלהם והיחסים עם מערכות השרירים שלהם, כולל שינויים מבניים מולדים בעמוד השדרה או אפשרות של דלקות פרקים על רקע משפחתי או נרכש. כאשר רופא מציין שאין כלום בצילום הרנטגן, הוא מתכוון שאין סכנת חיים כגון שבר, סרטן או דלקת חריפה.
    הייתי מציע לך לגשת למרפאה הקרובה למקום מגורייך של ד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בשיקום ובספורט עקב הרמז שנתת כי הכאבים הם הרבה שנים ומחייבים טיפול מורכב עם מגוון של טכניקות כירופרקטיות כולל מתיחות ותרגילי שיקוםאשר לוקחים בין 20 ל 30 דקות ולא טיפול כירופרקטי פשוט של מספר דקות.
    חשוב להביא לבדיקתך את הצילומים, בדיקות הדם ואם עשו, גם את מיפוי העצמות. אני מאמין כי תימצאנה האבחנות הנכונות למצבך ולפיהן גם דרך הטיפול המומלצת עבורך.
    אנא פני להיבדק כאמור ולקבל טיפול מתאים.
    בברכה ולחיים בריאים ללא כאבים,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו