בלט דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק
    גיא
    08/01/2009

שלום רב לפני חודשיים אובן אצלי בלט דיסק עם הקרנה לירך ימין בבדיקת סי טי נמצא: בסריקת l4-5 :מודגם בלט אחורי של הדיסקית הגורם ללחץ על השק הדוראלי בסריקת l5-s1 :מודגם ספונדילוליזיס ללא ליסטזיס דו"צ. היפרטרופיה של המפרקים הפצטאליים. עמדת המפרקים הפצטריים אסימטרים במקצת. מודגם בלט אחורי של הדיסקית המוחק את השומן האפידוראלי הקדמי המשיק לשורש העצב הימני. המצב הזה מקשה עלי מאוד לתפקד ביום יום אפילו ישיבה ללא משענת של יותר מרבע שעה רציתי לשאול אם זה נחשב מצב חמור הרופא שלי אמר שבמצב של בלט הטיפול יכול לגרום להחמרה מכיוון שהדיסק יכול לצאת לגמרי רופא אחר אמר שהוא ממליץ השאלה שלי היא האם כדי לנסות הפציעה נגרמה לי כתוצאה מיוגה כנראה שכופפתי את הגב יותר מידי לאחור האם אפשר לצאת מכזה מצב שמעתי על אנשים שהחזירו להם את הדיסק למקום וזה הסתדר להם לגמרי תודה רבה על העזרה גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק

הוספת תגובה

• ספונדילוליזיס ללא ליסטזיס דו"צ.

ד``ר עופר ברוך
    12/01/2009

גיא שלום,
    תודה על פנייתך,
    לשאלתך, כדאי לפנות לכירופרקטורים העוסקים גם במתיחות שרירים, שיקום, ייצוב וחיזוק הגב במרפאותיהם (לא להצעת טיפול 5 דקות) על מנת שאיזור הספונדילוליסטזיס יתייצב מכוח וסיבולת שרירי הגב והבטן, במקביל למתיחת החוליות העדינה, איזון החוליות מעל ומתחת לספונדילוליסטזיס ושילוב של התעמלות פילאטיס והימנעות מספורט הכולל וויבראציות כגון ריצות, קפיצות, רכינה לפנים.
    אנא חפש כירופרקטור שיקומי בהתאם,

בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גיא
    13/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו