מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסקbarbee11/03/2007
שלום,
לפני שאני מתחילה, רציתי להגיד שאני בת 29 (עוד מעט 30 אבל לא מדברים על זה........) ובמשך שלוש שנים מתעמלת בשיעורי ספינינג ולפני המקרה הייתי הולכת 3 פעמים בשבוע לשיעור.
אחרי אחד השיעורים, יום למחורת הרגשתי שנתפס לי הגב סבלתי מכאבים כשבועים ועבר לי ואז הלכתי לשחק סקווש ולמחורת הרגשתי כאילו כל הישבן שלי תפוס....כך הכאב המשיך שלושה חודשים, עברתי פיזיוטרפיה וכלום לא עזר בסוף עשיתי CT וגילו לי פריצת דיסק בגב התחתון.
אני עוברת עכשיו טיפולים אצל כירורפרקט והשאלה שלי היא אם יש אפשרות שהדיסק יחזור למקומו. ז"א האם חוץ מלשפר לי או אפילו להעלים לי את הכאב יש אפשרות שמצב הדיסק שלי יחזור לקדמותו?
תודה רבה
:0)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
ד''ר גל גריסרו11/03/2007שלום
פריצת דיסק היא כמו כל פציעה אחרת עם יכולת מוגבלת לשיקום.
ע"י פעילות ספורט מודרכת ,איזון נכון של עמוד השדרה ותחזוקת עמוד שדרה אפשר למזער תופעות אלו ואף לחזור לפעילות ספורטיבית נכונה. בתור איש מקצוע ואני מדבר מנסיוני האישי אינני אוהב את מקצוע הספינינג בגלל מנח הגב בעת פעילות זו.
בברכה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :0) רק עוד שאלה....
barbee13/03/2007שאלה אחרונה.....
מהיא הפעילות הנכונה למצב הזה?
ואיך גורמים לאיזון נכון של עמוד השדרה ותחזוקת עמוד השדרה....?
תודה :0)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה נוספת
ד''ר גל גריסרו13/03/2007שחיה ופילאטיס הם מקצועות ספורט עדיפים.
אפשר לבקש מהכירופרקטור המטפל בך לייעץ לך על תרגילי חיזוק שרירים לגב.
תרגילים אלו תורמים למהלך האיזון אותו מבצע הכירופרקטור וכך משמרים את האיזון לזמן ארוך יותר.
כמובן שטיפים לאורך חיים בריא יותר ויישיבה במשרד או מול המחשב בצורה נכונה הם גם תורמים לאיזון עמוד השדרה, שאלי את הכירופרקטור המטופל והוא ייעץ לך גם בזאת.
בכבוד רב
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :0)
barbee18/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם יוגה?
דניאלה21/03/2007סליחה שאני מתערבת...אבל האם גם יוגה היא פעילות טובה לגב? מה ההבדל בין יוגה ופילאטיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה
ד''ר שחר קנין21/03/2007בהחלט לפי בחירתך, מצויין לתהליך השיקום. גמישות וחיזוק הגב והבטן חשובים מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)