בלט דיסק - מתאים לטיפול כירופרקטי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק - מתאים לטיפול כירופרקטי?
    תותי
    24/01/2009

שלום לדוקטור אני סובלת כבר קרוב לשנה מבעיות בגב תחתון שהתחילו בזמן הריון. בהתחלה היו כאבים שעברו עם וולטרן. אח"כ הופיעה הקרנה לרגל ימין עם נימול ברגל שלא חלפה אחרי הלידה - עשיתי CT ויש "בלט דיסק L4-5 עם לחץ משמעותי על השק התקאלי". הופניתי לפיזיותרפיה (אינטרפרנשיאל, אולטרה סאונד וגלים קצרים) ובמקביל דיקור סיני, ששיפרו את הכאבים אבל את ההקרנה בכלל לא. אחרי בעצם חצי שנה של הקרנה לרגל עברתי אפידורל פעם אחת, שעזר מאד (ההקרנה נעלמה), אבל אחרי פחות מחודשיים שוב כאבי גב שעברו עם וולטרן ואז התחילה הקרנה כואבת מאד לרגל שמאל (בלי נימול הפעם). התייעצתי עם מנתח עמוד שדרה שהמליץ לא לנתח, מקסימום לחזור על אפידורל. עכשיו אני מאד סובלת מכאבים בכל מיני תנועות שגרתיות, וזה מגביל אותי מאד גם בעבודה וגם בבית עם הילדים. וולטרן לא עוזר בכלל להקרנה. אפידורל לא החזיק הרבה זמן. האם כירופרקטיקה מתאימה למצבי או שעלולה להחמיר / לגרום נזק נוירולוגי? אני קצת מפחדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלט דיסק - מתאים לטיפול כירופרקטי?

ד``ר עופר ברוך
    26/01/2009

תותי שלום,
    סיפורך ידוע ומוכר במרפאות הכירופרקטיות כאשר אנו בודקים ומטפלים בהרבה אימהות לאחר לידה עקב הבצקתיות וגמישות היתר שהן סובלות מהן עקב הורמון הרילאקסיםן שגורם להגמשת רקמות החיבור בין החוליות והגידים באגן ובגב, ובוודאי לליקויי יציבה ולחצים דיסקליים.
    טיפול בך אמור לכלול מגוון טכניקות ובמיוחד לאחר איזון החוליות, תרגילי חיזוק ושיקום אשר יעזרו לאותו איזון להחזיק מעמד ולך להיות יציבה וחזקה יותר.
    אנא חפשי ד"ר לכירופרקטיקה המתמחה בשיקום ובטיפול כירופרקטי מורכב ומשולב (כל טיפול אורך יותר זמן עקב שילוב הטכניקות והתרגילים כל טיפול) אשר יהיה עדיף לך ד"ר לכירופרקטיקה המטפל רק טיפול קצרצר של 5 דקות.
    בקיצור, לא לפחד אלא לדבר עם הכירופרקטור לשתף אותו בחששותייך ורצונותייך,
    ביחד תשיגו את התוצאה הרצוייה לך במהירות הרבה ביותר.
    בהצלחה ולבריאות,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו