כאבי צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר
    דודי
    25/01/2009

שלום, לפני כשבועיים במהלך משחק כדורסל החלו לי כאבי צוואר חזקים בצד ימין, כאבים בסיבוב הראש ימינה. לאחר מנוחה של כמה ימים היה נראה כאילו זה עבר ושוב במהלך האימון החלו כאבים חזקים, וזה התחיל לכאוב בשתי הצדדים. שוב מנוחה של מעל שבוע עם המון וולטרן וחימום מתמיד של הצוואר, עברו הכאבים ממש לגמרי. היום לאחר 25 דקות משחק חזרו בבת אחת הכאבים, אני ממש לא יכול להוזיז את הראש לצדדים. בחימום ההרגשה טובה יותר, אך זה לא ממש עוזר. האם זה שריר ? או שעלי ללכת כבר לבדוק את זה ? אם זה שריר, מה מומלץ לעשות ? וכמה זמן מנוחה ? כי בכל פעם נראה כאילו זה עבר ואיך שאני חוזר לפעילות מתחיל כאב. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר

הוספת תגובה

• כאבי צוואר

ד``ר עופר ברוך
    26/01/2009

דודי שלום,
    זה לא נכון לאבחן מעל פורום זה אלא רק לנסות לכוון אותך מקצועית לפתרון נכון יותר.
    סיפורך יכול לנבוע מתפיסת שרירים, מיפרקי החוליות או פגיעה בכרית הדיסק הבין חולייתית בגובה כלשהו בצוואר אשר כולם או חלקם יוצרים חיכוך ודלקת שעוד יותר תופסים את הצוואר.
    לשים חימום בלבד זהו לא פתרון כי אם הצוואר נמצא עקום בפנים עקב אותו סיבוב בכדורסל, החוליות ימשיכו להיתחכך וייצרו שוב דלקת ושוב תפיסת שרירים בדיוק כפי שתיארתה.
    אנא גש לד"ר לכירופרקטיקה לבדיקה ואבחון מדוייק.
    לפי ממצאי בדיקתו הוא כנראה יפנה אותך לביצוע צילומי רנטגן של הצוואר או הדמיית CT צווארית
    אנא גש להיבדק בהקדם,
    בהצלחה ולבריאות,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו