מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת מכאבי צוואר חמוריםמירב25/01/2009
שלום רב , אני סובלת מכאבי צוואר כבר חודש ימים וכתוצאה מכך יש לי כאבי ראש ומגרנות קשות. אני ישנה בלילה על הבטן , כשאני קמה בבוקר הצוואר בצד שמאל תפוס לי חזק ויש לי כאבי תופת. כתוצאה מכאבי הצוואר , יש לי כאבי ראש עזים וזה משפיע לי על מהלך היום והחיים . אני נוטלת משכבי כאבים על מנת להעביר את כאב הראש , אך זה לא עוזר . לאחר בדיקות מקיפות אצל נויורולוגית ובדיקת CT ראש , הכל נמצא תקין . הרופאה , אמרה שהיא חוששת שהכאבים מגיעים מהצוואר אל הגולגולת . מה עליי לעשות ולמי לפנות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר תפוס וכאבי ראש
מירב25/01/2009האם הכריות לא טובות ? האם המזרן אינו בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מכאבי צוואר חמורים
ד``ר עופר ברוך26/01/2009מירב שלום,
לפי תיאורך, קיימים סיכויים גבוהים שאכן כאבי הראש והצוואר מקורם בצוואר עצמו אך מאיזה חלק בצוואר יש להגיע לד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק אותך ואת חוליותייך ושרירייך ויציע לך תוכנית טיפול מתאימה לפי האבחנות שימצא.
על מנת להגיע לשיפור המהיר והבטוח ביותר, אנא חפשי ד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בשחרור השרירים או הקשרים בשרירים הנקראים טריגר פוינטים וכן כזה שמדריך ומכוון לביצוע תרגילי מתיחה וחיזוק לצוואר. בקיצור, לא טיפול של 5 דקות.
לכרית ולמזרון כמו גם לתנוחת השינה על הבטן יש השפעה מכרעת על יציבת הצוואר ותפקודו וכן הכאבים שנובעים ממנו. גם תחומים אלו יכללו ביעוץ הכירופרקטי שתקבלי בביקורך הראשון.
אם אין התקדמות לאחר מספר טיפולים, תמיד ניתן לפנות לחוות דעת שניה אצל כירופרקטים מומחים אשר יבחנו את תוכנית הטיפול שנקבעה לך וינסו לבדוק אפיקים חדשים לאבחון וטיפול כירופרקטי ברמה המקצועית של מומחים בכירופרקטיקה.
בהצלחה
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)