שאלה לגבי הגב העליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הגב העליון
    אבי
    17/02/2009

נכון שמכופפים את הראש קדימה יש מאחורה בצוואר חוליה שהיא בולטת? כאילו כמו גולה כזאת בתחתית הצוואר.. אז בחוליה שמתחתיה כאשר אני נוגע בה יש לי מין קליקים כאלה.. האם אתה יכול להסביר לי מזה? כאשר אני ממשש את אותה חוליה אז לפעמים כזה יוצא לי קליקים כאילו מתפרק משהו. חשוב לציין: 1.אין לי שום כאבים בגב ואני מקיים אורח חיים רגיל ללא שום מגבלות גב או אחרות. 2.כשיוצאים הקליקים אין שום השפעה. כלומר אין איזשהו כאב או משהו... 3.אני מתאמן בחדר כושר ולפני חודש וחצי התכופפתי להרים משקולת (הגב היה תפוס לי באותו זמן התכופפתי להרים משקולת ופתאום הרגשתי כמו "קלאק" וכנראה שמתחתי את הגב. הכאבים עברו וחזרתי בהדרגה ואני מתאמן בצורה מלאה כיום בלי שום כאבים,אך כמו שציינתי,אני נורא חושש לגבי הקליקים האלו ואשמח אם תגיד לי מזה.. 4.אני בן 16 מבנה גוף שלי הוא שרירי אני שוקל 80,מקיים אורח חיים בריא הן מבחינה של פעילות גופנית והן מבחינה תזונתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הגב העליון

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הגב העליון

ד``ר עופר ברוך
    19/02/2009

אבי שלום,
    התופעה שהינך מתאר נפוצה מאוד בגיל ההתבגרות ומשמעותה היא גמישות יתר של פרקי עצמות הבריח בחיבורן לעצם החזה. התופעה לעיתים גם נגרמת על ידי גדילה מהירה, שרירים תפוסים בחגורת הכתפיים או החזה וכו'.
    לסיכום, כדאי לגשת עם הוריך כמובן, לבדיקה יסודית יותר ויעוץ מקצועי אצל ד"ר לכירופרקטיקה המתמחים בספורט או שיקום,
    בברכה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו