האם כירופרקטיקה יכולה לעזור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כירופרקטיקה יכולה לעזור?
    שרה
    19/02/2009

שלום. אני בת 70 ויש לי אוסתיאופורוזיס קשה ומטופלת ב-פורטיו שבעה חודשים. בחודשים האחרונים הייתה לי החמרה בקשיי הליכה, חוסר תחושת רצפה, אצבעות רדומות וכבדות ברגליים. נאורולוג שבדק אותי חשב שמדובר בפולינאורופתיה, לא הופקו החזרי פיקה ואכילס, אבל EMG היה תקין, לא הייתה אבחנה נאורולוגית פעילה והופניתי לאורתופד. בבדיקת CT של עמוד השדרה מצאו: בגובה L4-5: הדיסק מנוון עם תופעת וואקום ומירווח הבין-חולייתי מוצר. בלט אנולוס מיצר את הפורמינות ולוחץ על שורשי העצבים. רציתי לשאול: האם הממצאים מסבירים את הבעיות ואם זאת הסיבה מהו הטיפול? האם הכירופרקטיקה יכולה לעזור? שמעתי על טיפולי ב-הידרותרפיה, האם זה יכול לעזור? או פיזיותרפיה רגילה? תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החמרה בקשיי הליכה, חוסר תחושת רצפה

ד``ר עופר ברוך
    24/02/2009

שרה שלום,
    לפי דברייך קיימות מגוון אפשרויות של אבחנות ולכן, הייתי ממליץ כי תטופלי במרכז רפואי אחד כגון מרפאת כאב בבית חולים ממשלתי הקרוב למקום מגורייך אשר צוות הטיופל כולל גם דיקור סיני וד"ר לכירופרקטיקה,
    בהצלחה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו