מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בתנועת צווארדני04/08/2007
שלום, אני בן 46, עובד במחשבים.
יש לי תופעה דומה לטורטיקוליס מזה שנה וחצי – צוואר פונה בעצמו לצד ימין.
עברתי אין סוף בדיקות ,MRI ,גילו שיש לי בלט דיסק בצוואר, עם לחץ קל על עצבים וחוט שדרה. אך כל זה אינו מסביר את התופעה.
עשיתי טיפולים שונים כולל פיזיותרפיה, אוסטאופטיה, מחטים בצוואר, שלא עזרו.
שנתיים ישבתי באלכסון מול המחשב אך בחדשיים האחרונים אני יושב ישר וגם זה לא עזר.
לאחרונה רופא שמטפל במחטים חשמליות שגילה שיש לי בעיה בגידים של הצוואר מקדימה (אזור הגרון, בעיקר בצד שמאל). שם יש כאבים חזקים בלחיצה - שאף אחד לא חשב על כך קודם. עד כה התמקדו בשרירי הצוואר האחוריים (בעיקר משמאל) .
מה אתם ממליצים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בתנועת הצוואר.
ד''ר גל גריסרו07/08/2007מאור שלום
טורטיקוליס או דמוי טורטיקוליס מערב שרירים ודידים כאחד.
בלט לוחץ על עצב ומגרה השריר לכיווץ. אם הריר תפוס כרוני אז גם הגידים והרצועות נקראים לעזרה ומתכווצים גם הם.
יש צורך לטפל בשניהם ולפי דעתי כירופרקטיקה היא הבחירה הטובה ביותר
תנסה ותראה
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)